CHP’li gençler Uğur Eke dedi

CHP Çorum Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Uğur Eke seçildi.

14 Şubat 2020 Cuma 10:54
CHP’li gençler Uğur Eke dedi

CHP Çorum Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Uğur Eke seçildi.

30 Eylül 2019 tarihinde başlayan kongre sürecinde sona yaklaşılırken, Gençlik Kolları’nın olağan kongre süreci de başladı.

CHP Çorum Merkez İlçe Gençlik Kolları olağan kongresi parti binası Kemal Kılıçdaroğlu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seçim gündemi ile saat 10.00’da toplanan CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Olağan Kongresi’nde divan kurulunun oluşturulmasının ardından geçilen seçimlerde 11 üyeden oluşan Yönetim Kurulu ile 93 İl Gençlik Kolları Kongresi delegesi de belirlendi.

İl Başkan Yardımcısı Bağdat Erzurumlu başkanlığında Hakan Öztürk, Kemal Börekçi ve Murat Ahıskalı’dan oluşan Divan Kurulu denetiminde gerçekleştirilen kongrede; başkanlık için Uğur Eke (Beyaz Liste) ile Kerem Kutay Yıldırım (Yeşil liste) yarıştı.

Oy kullanma işleminin Saat 12.45’de tamamlanmasının ardından yapılan sayımda; Beyaz listenin adayı Uğur Eke, 83 üyeden 49’unun oyunu alarak başkan seçilirken, Yeşil listenin adayı Kerem Kutay Yıldırım ise 34 oyda kaldı.

Uğur Eke başkanlığındaki CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Asıl Üyelikleri şu isimlerden oluştu:

Hüseyin Göktuğ Aylak, Mahmut Ayvaz, Gökhan Dede, Özge Karslı, Murat Özdoğan, Deniz Can Polat, Erdem Sarıtaş, Okan Sevinç, Ebru Taş ve Şirin Yılmaz.

Yedek Üyeler: Durmuş Can Tozdemir, Gülbahar Bayar, Ceren Bağcı Akyıldız, Mehmet Can Olukçu, Hamdi Demir, Onur Uçar, Duygu Aydın, Canan Peker, Okan Okyay, Seçkin Sevinçoğlu.

CHP İl Gençlik Kolları Olağan Kongresi'nin ise önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

CHP İl Gençlik Kolları kongresinin ise önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor

Son Güncelleme: 14.02.2020 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gül 2020-02-14 11:57:09

YALANCI partide ne işleri var bu gençlerin yalanı öğrenirler samimiyetsizlik öğrenirler chphdpkk saadet adı iyi içeriği bilinmeyen parti bu gençleri bozmasin