Çiçek verdi, alkışlattı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Aşgın'dan Karadağ'a çiçek ve alkış

28 Kasım 2018 Çarşamba 19:20
Çiçek verdi, alkışlattı

AK Parti Çorum binasında akşam saatlerinde gerçekleştirilen basın toplantısında Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’dan sonra konuştu.  ‘Aşgın gelecek Çorum gülecek’ sloganları eşliğinde konuşmasına başlayan Aşgın, Karadağ’a çiçek verdi ve topluluktan onun için alkış istedi.  

Aşgın en başta Bismillah diyerek başladığını bugün de besmele çekerek konuşacağını ifade ederek,  “Bu niyetlerle başlayınca adaylık tevdi edildiğinde elhamdülillah dedim. Aktif siyasetçi olmadığım için siyasi konuşmaları çok beceremeyebilirim. İl Başkanımız gönüllerimize su serpen, heyecanlandıran, azim ve cesaret veren, abi-kardeş hukukuna dayanan çok güzel bir konuşma yaptı. Öncelikle kendisini bir alkışlamanızı istiyorum.” dedi.

Daha sonra aday adaylığı sürecini anlatan Aşgın, “Daha önce de kendisine söylediğim gibi son güne kadar Başkanımız Karadağ başkanımız aday gösterilirse ben aday olmayacağım dedim. Son güne kadar bekledim. Son gün sayın başkanımızı aradım. 2 ay önce söylediğim sözümdeyim. Size söz verildiyse, başkanımız siz olacaksınız, başkanlığa siz layıksınız, birikiminizle en güzel şekilde başkanlığı sizin yapacağınıza inanıyorum” dedim. Başkanım da “süreç farklılaştı. Netlik yok. Böyle bir netlik olmadığı için seni engellemeyi istemem. Adaylık senin de hakkın, ben seni engellemek istemem.” Dedi. Başkanımdan bu sözleri de duyunca, ailemle birlikte bismillahla adaylığımızı ilan ettik. Bugün de Allah nasip etti. Adayların her biri en az benim kadar bu göreve layık abilerimiz, arkadaşlarımız. Allah bize nasip etti. Sezai Karakoç’tan alıntı yaparak “Son sözü her zaman alın yazısı söyler” demiştim. Alın yazısı bunu söyledi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle adaylığımız açıklandı. En layığı olmadığım halde bu görevde bulunmaktan bahtiyarım. Dava kardeşlerimle yol yürümekten son derece mutluyum. Bunun için de elhamdülillah diyorum. Ben makama talip değilim, gönüllere talibim. Oldu da aday olarak bizi değil de başka bir kardeşimiz gösterilmiş olsaydı da yine amacıma ulaşmış olacaktım. Kısacası gönüller yapmaya geldik. Çok güzel bir proje ekibi kurduk. 19 mega projemiz hazır. Bunu vekillerimizle paylaştık. Birlikte son şeklini vereceğiz. AK belediyeciliği geldiği noktadan daha ileriye taşıyacağız. 100 civarında da sosyal belediyecilik projemiz var. Daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için gayret göstereceğiz. Bu kadroyla, sizlerle 31 Mart’a kadar uyumayacağız gerekirse. Cumhurbaşkanımız’ın beklediği rekoru kırmaya var mısınız? Teşkilatlarımızla el ele çalışacağız. Beraber yürüyeceğiz. Bu şehri sevgi, şefkat, kardeşlik, medeniyetle dopdolu bir şehir haline getireceğiz.” şeklinde devam etti.

Son Güncelleme: 29.11.2018 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2018-11-28 21:31:32

Bismillah, Elhamdülillah diye diye bu da götürecek galiba. Herkes gibi hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyor. MaşAllah

Avatar
Haluk 2018-11-28 19:39:31

Projeler ne? Geyiği bırakalım artık.

Avatar
Mehmet 2018-11-28 19:39:34

Çiçeği burnunda başkanın ilk hatasıydı. O zihniyete kardsşlik etmesi, alkışlaması için değil o zihniyete dürüstlüğü öğretmesi için mücade etmiştik.

Avatar
Sözüm Meclisten içeri 2018-11-28 20:03:49

Her doğru her yerde söylenmez Mehmet Hocam, siyaseten bazen böyle şeyler yapılabilir. Kılıçdaroğlu ile Reis de bazen yanyana geliyor, ne yapalım, siyaset.

Avatar
Fatma özdoğan 2018-11-29 08:24:48

Yolun açık olsun Dr.Halil İbrahim Aşgın Rabbim yâr ve yardımcınız olsun...

Avatar
tahir demiray 2018-11-29 16:55:43

birde şu işi dini alet etmeden yapsanız .sonra yapınca insanlar sizin yüzünüzden yüce dinimiz islamdan soğuyor.muzaffer de iki kelimede bir Allah diyordu...halil ibrahim bunlar seni şimdiden sarmaya başladı.dikkat et.kimsenin dostu dostun düşmanı düşmanın olmasın.benim oyum bu seçim de akp olmayacak. proje proje proje bıktık

Avatar
Corumlu 2018-11-29 13:35:00

Oguzlarin durumu nasil olacak

Avatar
Hüseyin AKAYDIN 2018-11-29 15:03:04

Lütfen Çorum'a ait birisini seçin başkan olarak....