Çorum CHP Kaftancıoğlu için sahada

Çorum CHP örgütleri 3 davadan aldığı ceza Yargıtay tarafından onanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na destek açıklaması yapacak.

17 Mayıs 2022 Salı 19:44
Çorum CHP Kaftancıoğlu için sahada

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl ve Merkez İlçe Örgütleri, 3 davadan aldığı ceza Yargıtay tarafından onanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na destek olmak amacıyla 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü (yarın) saat 12.00’de parti binasında eşzamanlı basın açıklaması yapacak.

Basın açıklamasına; CHP Kırıkkale Milletvekili Orta Anadolu Masası Koordinatörü Ahmet Önal, Çorum Milletvekili Tufan Köse, İl Başkanı Mehmet Tahtasız, ilçe başkanları ile parti yöneticileri katılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-05-17 20:49:46

Pkk ya ve sozde ermeni soykırımı iddiasına destek veren birisini ne diye savunacaksınız cok merak ediyorum. Üstelik bunlar suçlama değil, basının önünde kendi ağzıyla tüm Milletin duyacağı şekilde yapan birisini hangi gerekçeyle savunursunuz. Bu durum sizin siyasetinizi bitirir bilginiz olsun.

Avatar
Bilen 2022-05-17 21:41:31

Bu kadının savunulacak neresi var? Açıklar mısınız.

Avatar
Akp 2022-05-17 21:42:30

Birisi bu kadına haddini bildirsin. canan hesap vereceksin.İslam düşmanı chp hesap vereceksin.

Avatar
Vatandaş 2022-05-17 23:08:59

Dilerdik ki, sahaya vatandaşın dertlerine derman çözüm üreten siyasi çalışma yapmak için iniyse.
İlçe yolları, yarım yatırımlar bunları dile kim getirmeli vatandaş. muhalefet seçim zamanı nasıl oy isteyeceksiniz. ilçeleri gezin EKSİKLER sorunlar çözüm önerileri dile getirmelisiniz. cezayı alan alkış bitti gitti artık .

Avatar
Çorum 19 2022-05-18 00:24:23

Nerede Atatürk'ün Bülent Ecevit'in en azından Baykal'ın chpsi nerde 6 ok deri kumpasiyla cozumculere destek olsun ulusalcilari temizlesin diye CHP'nin başına getirilen dersimli kemalle botanli tanrikulunun ekibi yahu tamam oy vermezsin sevmezsin senin bilecegin iş ama Davutoğlu gibi hillary nin yancisi Suriye bataklığı ve göçmen anlaşması mucidi babacan gibi ekonomi fatihi devlet malı satıcısı AB bakanlığınin üstadı muhtesemlerle dersim katliamı Ermeni katliamı ayaklarındaki HDP ile ne işin olur rahmetli Atatürk bu günleri gorseydi kemikleri sizlardi yaziklar olsun

Avatar
Çorumlu 2022-05-18 08:19:50

Devlet seri katildir, Ermeni soykirimi vardır, vb konularda Canan haklidir mi diyecekler. Bunlarin en iyisi bile terör sevici.Genede bunlara fazla bir sey diyemiyorum. Gorevleri bu onu yapmaya çalisiyorlar. Muslumanim milliyetciyim muhafazakarim deuip bunlarin oesine tskilanin Allah beladini vermistir,onlarda isiklar icinde cuyurlar

Avatar
AKP rumuzlu arkadaşa cevap 2022-05-18 07:42:37

Birileri hesap verecek evet.. Yolsuzluğun, hırsızlığın adam kayırmanın torpilin hesabı er yada geç verilecek..

Avatar
Çorumlu 2022-05-18 08:01:48

Domuz eti yemek yiyen kişiyi bağlar, rüşvet yiyen arsa rantı yiyen milleti soyup soğana çeviren devleti tarikatlara cemaatlere peşkeş çeken fabrikaları yandaş mütheaitlere peşken çekenler utanmadan HAEAM HELAL muhabbeti yapıyor birde..