Çorum CHP’de kulisler hareketli

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Örgütleri’nde hareketlenme başladı.

07 Temmuz 2023 Cuma 15:03
Çorum CHP’de kulisler hareketli

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Örgütleri’nde hareketlenme başladı.

CHP’ye yakın isimlerden yansıyan kulislere göre; 15 Temmuz 2023 tarihinden itibaren delege seçimleri başlıyor. En az 5 üyenin bulunduğu yerlerde köyler dahil seçim yapılacak. Delege seçimleri tamamlandıktan sonra ilçe ve il kongreleri gerçekleştirilecek.

Çorum CHP’de mevcut il başkanı Ümit Er, Merkez İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, eski il başkanlarından Cengiz Atlas ile Av. Dinçer Solmaz başı çeken isimler. Önümüzdeki günlerde CHP’de aday isimlerinin artabileceği öngörülürken, grup halinde liste yarışları hız kazanacak.

Son Güncelleme: 11.07.2023 08:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumsuz 2023-07-07 15:16:36

Syn Demirer şu Kavuncu'nun el salladığı üst geçidi bir haberleştirin size zahmet ya. Kağıt üstünde Aralık'ta bitiyordu, Mayıs'ta 'güya' açtılar, el falan salladılar, seçimden sonra her hafta bir yeri kapalı... Geldik Temmuz'a... Bir yazın şu işi ya

Avatar
Emekli 2023-07-08 00:49:19

Bize böyle bir yaşamı layık gören parti ayırt etmeksizin hiç bir siyasetçiye hakkımı helal etmiyorum başta bizi yirmi senedir yöneten AKP su ekonomik durumda haksızlıklara yolsuzluklara rağmen seçimi kazanamayan muhalefet partilerine kadar

Avatar
İskilipden 2023-07-09 09:09:45

Tosya Iskilip Çorum duble yolu ile Çankırı Bayat İskilip Çorum DUBLE YOLU yapımının gündeme getirilmeli.