‘Çorum'da İttifak var mı?’ sorusuna böyle cevap verdi

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, ‘Yaklaşan belediye başkanlığı seçimlerinde Çorum’da ittifak var mı? sorusuna böyle cevap verdi.

21 Ağustos 2023 Pazartesi 11:02
‘Çorum'da İttifak var mı?’ sorusuna böyle cevap verdi

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, ‘Yaklaşan belediye başkanlığı seçimlerinde Çorum’da ittifak var mı? sorusuna; ‘Henüz yok, belediyelerle ilgili çalışma yapılıyor.” diye cevap verdi.

MHP'nin yeni İl Başkanı Çıplak, yaygın ve yerel basının temsilcileri ile Millet Bahçesi’ndeki İskele Park Kafe’de bir araya geldi.

HENÜZ İTTİFAK YOK, ÇALIŞMA YAPILIYOR

Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik ile parti yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, belediye başkanlığı seçimlerinde henüz ittifak olmadığını, belediyelerle ilgili çalışma yapıldığını açıkladı.

Çıplak, basının temsilcileri ile buluştuğu toplantıda şöyle konuştu:

“Bilge Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’in takdir ve teveccühleriyle kısa bir süre önce MHP Çorum İl Başkanı olarak atanıp göreve başladım. Öncelikle Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’e şükranlarımı arz ediyor; şehitlerimize, davamıza ve teşkilatlarımıza layık bir şekilde hareket edeceğimizi ifade etmek istiyorum.

ÇORUM’DA GÖNÜL SEFERBERLİĞİ

Türk milliyetçilerinin adresi Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Başkanı olmak büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirmektedir. Göreve geldiğimiz günden itibaren bizlere tevdi edilen bayrağı daha yükseğe çıkarma arzusu içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her gün onlarca hemşerimizle bir araya geliyoruz, hasbihâl ediyoruz, bunun yanında partimize üyelik başvurusu yapan onlarca arkadaşımıza rozetlerini takıyoruz. Sözün özü, Çorum’da bir gönül seferberliği başlatmış bulunuyoruz. Bu gönül seferberliğinde özü bizden yana olan, kalbi bizim gibi atan lidere, teşkilata ve doktrine bağlı her bir arkadaşımızı safımıza davet ediyoruz.

MHP ÇORUM’DA ŞANLI BİR YÜKSELİŞ YAPACAK

Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’in yolbaşçılığında, dava arkadaşlarımızın inancıyla, Çorumlu hemşerilerimizin desteğiyle ve de Allah’ın izniyle inşallah Milliyetçi Hareket Partisi Çorum’da şanlı bir şahlanış gerçekleştirecektir.

YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Yaklaşık 7 ay sonra gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarına ‘Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla başladık. ‘Önce Ülkem ve Milletim sonra partim ve ben’ diyen Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’in önderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi daima “Benim aklım Türkiye’dir” şiarıyla ve milletimizi, devletimizi hak ettiği konuma getirmeyi bir amaç ve sorumluluk saymıştır. Bu kapsamda genel seçimler öncesinde İl-İl, İlçe-İlçe, Köyüm Benim temalı programlarda olduğu gibi şimdi de ‘Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla yerel seçimlere hazırlık yapmaktadır. Yukarıda da belirttiğimiz gibi Türk asrı ve Türkiye yüzyılı hedefleri doğrultusunda yerel seçimlerde de zafere ulaşmak gayesi gütmektedir. Bizler de Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’in çizdiği rota doğrultusunda Çorum’da yerel seçim hazırlıklarına başladık. Hedefimiz elbette ki milletimizin takdir ve teveccühü doğrultusunda Çorum Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlıklarını almaktır.

'MERKEZİ YÖNETİMDEN YERELE UZANAN HAT' VURGUSU

Hiç kuşku yok ki, 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde kazanan hem Türkiye hem de Türk milleti olmuştur. Bu mezkur ve müstesna kazanımın, 31 Mart 2024'te yapılacak seçimlere aynısıyla yansıması, merkezi yönetimden yerel yönetimlere uzanan hat boyunca Türkiye'nin gücüne güç katacaktır.

MHP’DE KONGRELER 26 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

Milliyetçi Harekat Partisi Genel Başkanımızın talimatlarıyla 9 Ağustos 2023’te başlayan kongre sürecimiz Çorum’da da 26 Ağustos 2023’te başlayarak 4 Eylül 2023 Merkez İlçe ve 13 ilçemizde nihayetlenecektir. Yapılan kongrelerle birlikte gücümüze güç katarak yerel seçim çalışmalarına başlayacağız. Kongrelerimizin tüm ilimize ve camiamıza hayırlara vesile olmasını dilerim."

Son Güncelleme: 21.08.2023 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osmancikli 2023-08-21 11:43:18

İhsan kardeş şahsini severim çok düzgün bı arkadaş,ama parti tabela partisi oldu ,yakında peskevetci kapatmasin Çorum teşkilatıni

Avatar
vatandaş 2023-08-21 11:49:15

9 Şubat 1969, Adana kurulmuş 54 yıllık bir parti ve iktidar olamamış acaba neden siz hiç düşündünüz'mü bıyık , parmak ve türk'lük siyaseti söylemlerinin ötesinde hangi çözüm ve politikalar üretebildiniz. Vatandaşın Türk olmakla ilgili bir sorunu zaten yok. ülkede koalisyon partisi olma dışında pekde bir politikası'da yok. Sanırım büyüklerimizin parlemonto da vekil olmaları yeterli geliyor.

Avatar
İsmail 2023-08-21 14:14:29

İttifaka ne gerek var kurtlar kuzu kuzu gider akp'nin adayına oy verir

Avatar
Haydi beyler dagilin 2023-08-21 15:22:22

Mecbur ittifak yapacaksiniz, cunku birbirinize mebcursunuz. Biriniz vazgectiginde digeriniz gumleyecek. O yuzden bu ayaklari gecin. Akp kimi gosterdiyse pasa pasa destekleyeceksiniz. Hayirli isler,bol gunesler.