'Çorum siyasetinde üzüldüğüm noktalar var' dedi ve...

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı hemşehrimiz Avukat Şeyma Döğücü, Çorum siyaseti üzerine çarpıcı mesajlar verdi.

13 Ağustos 2020 Perşembe 09:01
'Çorum siyasetinde üzüldüğüm noktalar var' dedi ve...

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı hemşehrimiz Avukat Şeyma Döğücü, Çorum siyasetinin birlikteliğe ihticacı olduğu mesajını verdi.

Hakimiyet’ten Erol Taşkan’ın konuğu olan Döğücü, gündeme dair soruları cevaplandırdığı uzun söyleşide, Çorum siyasetine dair çarpıcı mesajlar da verdi.

İşte hemşehrimiz Şeyma Döğücü’nün soru üzerine yaptığı o açıklama:

"Çorum siyasetinde üzüldüğüm noktalar var. Gerçekten çok yetenekli birikimli hemşehrilerimiz var, siyasete çok şey katabilecek bizatihi tanıdığımız kişiler var. İtibarsızlaştırma değimiz birbiriyle alakalı kötü düşünceler bizi siyaseten geri bırakıyor. Halbuki bir ve beraber işler yapabilmeyi, birbirimizi desteklemeyi, insani hataları su yüzüne çıkarıp biraz temayüz etmiş insanları geri çekmek veya bu durumunu hazmedememek yerine aksine birbirimizi desteklesek, mesela ben bugün bir Çorumlu hemşehrimizin siyasette bulunmasına gururla karşılıyoruz diyen bir hemşehrimiz olduğunda çok mutlu oluyorum. İşte bunu çoğaltmamız lazım, bu da bizim elimizde. Çorum siyaseti bu bakımdan biraz geri kalıyor. Büyükşehirlerde tanıtım günleri yapılıyor, biz İstanbul'da Çorumlu derneklerimiz bir araya gelerek bir tanıtım günü gerçekleştiremedik. Çünkü herkes ben yapıyım diye bakıyor, biz kavramını çok iyi hazmetmemiz, özümsememiz gerektiğini düşünüyorum. Çorum o zaman siyasette başarılı olacak diye düşünüyorum. Çorum'da öyle çok sıkıntılı siyasi problemler yok, yeter ki biz bir arada olalım. Çorum ticareten çok iyi, sosyolojik olarak çok iyi, ekonomik anlamda belli bir yerde olan illerimizden birisi. İlimizin kıymetini bilip daha iyi tanıtmalı, daha iyi temsiliyetler almalı ve bu anlamda da talepkâr olmalıyız.”

Son Güncelleme: 18.08.2020 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bozbeyin oğlu 2020-08-13 13:56:31

Bacım;icraatlar ortada,inandırıcı değilsiniz.Hakkı ve hukuku yenmiş onlarca binlerce,belki milyonlarca vatandaşımız var.Ayrımcılık ve zulümden bahsediyorsunuz.Lakin ziyadesi ortada var.Seçim kazanmaktan bahsetmişsiniz.Artık kazanabileceğiniz bir seçim yok.MHP desteği de yetmiyor ki,İyi partiye de ittifak çağrıları yapılıyor.MHP liler bir çoğu genel merkezine ve Bahçeli ye isyanlarda,MHP linin çocuğu işsiz geziyor.Kamu da hasbel kader çalışan MHP terfi edemiyor.Kısacası AKP tükendi ki,kopuşlar başladı.

Misafir Avatar
İP 2020-08-14 15:22:50 @Bozbeyin oğlu

İyi parti artık yerli ve milli oldu.

Beğenmedim! (3)
Avatar
Ahmet 2020-08-13 12:40:02

Diyor ki: ne döndürüyorsanız gizlice, ortakça halledin, etraftan duyulmasın.

Avatar
çorumlu 2020-08-13 15:29:00

18 yıldır akparti siyasetinin çorumu bir ileri götüremediğini ve değişmesi gerektiğini anlatmış kısacası. zira bahsettiği olguların hiçbiri uzun süredir çorum siyasetinde yok.

Avatar
Çorumlu 2020-08-14 01:24:45

Yozgat'ın yarısı etmez, Havalanı tren vs.
Çorumda park dışında bir şey yok

Avatar
Siyaset 2020-08-13 21:20:10

Gercekten dogru söylğyır olabilirsiniz aması var kendi icinde kutuplaşma. Var. Agzınızla küş tutsanız sizi kendilerinden gibi gösterip sizi sözü gecenler bir araya gelip dişlıyorlar. Aday secimlerinde haljın istedigimi oldugu. 3. 5kişinin istedigimi. Siz de bilirsiniz sonrada bize küstü diyorsunuz. Adaletli. Ve eşit davranılmıyor. Bende sizce heryerde dogru olanı söyleneyin.

Avatar
ilvanlım 2020-08-13 13:06:23

ahlak

Avatar
Fahri 2020-08-13 18:03:02

El hak doğru çapsız köy cini kasaba politikacısı işi gücü üç tane bağ müdavimi 4 tane kıytırık dernek başkanı kifayetsiz muhteris iş takipçisi siyasetci etrafında goygoycu tetikçi bir kısım medya bozintusu olan siyasetçilerle nereye gider ÇÇotum

Avatar
Siyaset 2020-08-14 07:17:34

Corumlu birleşsin. Diyorsun oguzlar da siyaset cok iyi. Yapılıyor. Birleşebiliniyor yrın ayrılmazlarsa

banner165