Çorum'un sesini duyun

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Çorum’un demiryolu ve havaalanı meselesine dikkat çekerek, “Hükümeti Çorum’u sesini duymaya çağırıyoruz.” Dedi.

18 Haziran 2020 Perşembe 14:50

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Çorum’un demiryolu ve havaalanı meselesine dikkat çekerek, “Hükümeti Çorum’u sesini duymaya çağırıyoruz.” Dedi.
Türkkan, konuşmasında şöyle dedi; “Çorum sanayileşme yolunda attığı adımlarla dinamik bir kent olarak gelişimini sürdürüyor. Merkez, Sungurlu ve Osmancık olmak üzere 3 organize sanayi bölgesine ev sahipliği yapan ve yatırımcılarını bekleyen Çorum’un en acil talebi demiryolu. Özellikle ürünlerinin nakledilmesi ve dünya pazarındaki rekabette kentin gücünü artırmak adına bu ihtiyacın karşılanması Çorumlu sanayici açısından önemli bir ihtiyaç. 
Çorum’un bir diğer eksikliği de havaalanı. Üreten Çorum giderek ihracata da yöneliyor. Bu yüzden şehrin bir an önce bir havalimanına kavuşması ya da yakınındaki Merzifon Havalimanı’nın daha iyi bir hale getirmesi önem taşıyor. Hükümeti Çorum’u sesini duymaya ve Çorum’a büyük avantaj kazandıracak bu projeleri bir an önce hayata geçirmeye çağırıyoruz."

Son Güncelleme: 19.06.2020 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ne işe yararsınız? 2020-06-18 16:14:19

Çorumlu vekiller bizi bu kadar düşünmüyor. Kendinizden utanın ASC, O.K, E.K. İyi Parti de olmasa bizim sorunlarımızı dile getirecek kimse yok.

Avatar
Ne işe yararsınıza soru ? 2020-06-18 19:33:27

Değerli arkadaş sormuş ne işe yararsınız diye lakin onların sorumlu olduğu ve çözmeleri gereken o kadar çok işleri var ki..
hastaneye güvenlik , pastaneye bekçi , bilmem nereye garson alınacak , kendi içlerinde kıyasıya yarışıp birbirlerinin kuyularını kazarak kendi adamlarını yerleştirmek gibi , sonra kendi içlerinde kavga çıkarıp birbirilerinin siyasi hayatlarını bitirmek gibi .. bunlar gibi daha nice önemli , vatan millet adına , ümmet adına çözülmesi gereken bunca konu içinde havaalanı , demiryolu sıralamaya giremiyorki.. çünkü ihracat değil , garsonun kim olduğu , lojistik maliyetleri değil , bekçi olarak alınacak adamdan ne kadar menfaat sağlanacağı , istihdam değil koltuğu ve siyasi kariyeri herşeyin önünde..
sende diyorsun ki demiryolu havaalanı.. bırak bu boş kelamları :)

Avatar
Vatandaş 2020-06-18 22:47:15

Millet rumuzlu arkadaş gözündeki at gözlüğünü çıkar ve etrafa mantığınla bak. Sana küçük bir tavsiye kraldan çok kralcı olma yoksa kral çıplak diye bağıran birini görünce kaçacak delik ararsın!

Avatar
Çorumlu 2020-06-19 00:38:30

Yozgat'a havaalanı Çorum'a Merzifon, oylar Çorum'un hakkını savunana atılmalı, yatana, Yozgat'a bakıp kalana değil.

Avatar
Çorumlu seçmen 2020-06-19 00:44:47

Bakıyorum da Çorum'a atılan havaalanı kazığı ülke meselesi olma yolunda..

Avatar
MİLLET 2020-06-18 21:20:41

Çorumun sizin gibi çakma bile olamayan pensilvanya şaklabanlarının ihtiyacı yok. Siz gidin chpkk dostlarınızla pişpirik oynayıp yalandan askere dua edin!....

Avatar
@corumsever 2020-06-18 22:58:23

Sayın editör Allah selametlik versin sayın vekillerimize.Bilmem dikkatinizi çekti mi sağda solda özellikle internet haber sitelerinde son zamanlarda bazı vekillerle belediye başkanı ile ilgili masa başı haberler çıkıyor fitne ateşi yakılıyor. Sayın vekillerimizin ve yöneticilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde kamu oyu önünde olması gerekir.En çok ihtiyacımız olan şey bu.

Avatar
MILLET rumuzluya cevap 2020-06-19 08:07:33

Millet diye rumuz koymuşsun ama milleti zerre kadar kayirdigin yok mesajından anlıyorum. Sadece gözü kapalı bi kralcisin. Mutlaka bir çıkarın olmuştur kraldan. Chp pkk ile ortak değil-dir. Sadece bu bozuk düzene israfa adaletsizliğe kötü ekonomiye dur demek için israfin çok döndüğü bikac büyük şehirde hdp aday çıkartmadı. Bu oldu yani sadece. Biz kürt pkk terör örgütü lideriyle halay çekenleri sarayda agarlayinlari da gördük bay millet.