Çorum'un talep ve ihtiyaçlarını dillendirdiler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan il başkanları toplantısında Çorum'un ihtiyaç ve talepleri iletildi.

25 Ağustos 2023 Cuma 15:57
Çorum'un talep ve ihtiyaçlarını dillendirdiler

AK Parti 162. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

KİMLER KATILDI?

Toplantıya Çorum’dan da İl Başkanı Av. Murat Günay, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur katıldı.

GÜNAY’DAN AÇIKLAMA

İl Başkanı Murat Günay, toplantıda; teşkilat çalışmaları, yerel yönetimler seçimleri, yerel ve genel gündeme ilişkin değerlendirmelerin yapıldığını belirtti. Günay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde kurulan AK Parti’nin 22. yılının da kutlandığını ifade etti.

ÇORUM’UN İHTİYAÇ VE TALEPLERİNİ İLETTİK’

Günay, “162. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Çorum'umuzun ihtiyaç ve taleplerinin bir kısmını ilettik. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a taleplerimize gösterdiği hassasiyetten dolayı hemşehrilerimiz adına teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlikle daha nice yıllara ulaşmak temennisiyle Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ilk günkü aşkla durmak yok, yola devam" dedi.

81 İL BAŞKANI İLE DEĞERLENDİRME

Diğer yandan, 162. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında 81 ilin il başkanları ve koordinatörlerinin katılımıyla il başkanları toplantısı da yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-08-25 22:11:20

22 yıldır dinliyor. Kendi bildiğini okuyor. O salondan kimler fotoğraf çektirip attı sayalım. Muzaffer kulcu Mehmet Karadağ ikilisi. Faruk OZKADER ÜNAL SARIOGLU İKİLİSİ -Ahmet sami ceylan Mustafa köse ikilisi Rumi Bekiroglu Yaşar Anaç ikilisi Mehmet Karadağ Erhan Akar ikilisi Yusuf Ahlatci Murat Günay ikilisi ve Halil İbrahim AŞKIN diğer tarafta AGAH KAFKAS MURAT YILDIRIM ALİ YÜKSEL CAHİT BAĞCI SALİM USLU OĞUZHAN KAYA VS VS isimler geldi geçti 3 - 5 mitaahitin dışında memnun olan vatandaş yok gibi vizyon sahibi siyasetçi 22 yılda bir şehri yukarıdan aşağı planlı bir şekilde inşaa edebilecekken ne yazikki 22 yıldır bir üniversite yapılamadı. 22 yıldır kamu binaları bir arada kampüs haline getirelemedı. 22 yıldır hala gece kondu semtleri duzgun imarsizliktan can çekişiyor
22 yıldır küçük sanayi kentleri ucube oldu. 22 yıldır yeni cevreyolu ve tren yapılamadı. 22 yıldır adam gibi toplu konut yeri tesis edilemedi 22 yıldır çorum bir kişinin eline terk edildi. 22 yıldır kentsel dönüşüm bitirilmedi. 22 yıldır park ve bahçenin dışında yapacak birşey bulamadık 22 yıldır eski hastane yeri yapılmadı. 22 yıldır dış hastanesi yapılmadı. 22 yıldır polis okulu ve Askeri kışla yapılamadı. 22 yıldır hep aynı isimlerin kavgası yüzünden şehrin adalet terazisi kaydı. 22 yıldır adam gibi fen lisesi, Anadolu lisesi yapılmadı. 22 yıldır barajın çevresi rant haline geldi 22 yıldır organize sanayiye büyük bir yatırım yapılmadı. 22 yılda çimento ve şeker fabrikası elimizden gitti 22 yıldır tarım arazilerimiz ve devlet arazileri ucube hobi bahçesi yapıldı 22 yıldır akkent ,Şenyurt, kapakli , guzel yurt , bayat gedigi , devane şehrin bir parçası olamadı. 22 yıldır birileri vur patlasın çal oynasın geldi geçti. Bazı aklı evveller o gelse bu gitse diye aç tavuk misali dari ambarina düşeceğini sanıyor. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

Avatar
Gözlemci 2023-08-25 16:11:49

Siyaset böyle bir şey işte;biraz reklâm, biraz kendini gösterme, biraz da laf. Iki sevimli siyasetçimiz de bunu çok güzel gösteriyorlar.

Avatar
Çorum’un vizyonları 2023-08-25 17:57:12

Çorum’un geleceğini inşa edecek adamlara bak
Yazık ki ne yazık..
Bunlar planlayacak projelendirerek ufuk açıp vizyoner bir duruş koyacaklar ortaya öylemi..
Yazık halimize..
Kendi işyerimde herhangi bir bölümü departmanı teslim edemem ben bu ikisine .. ahlar vahlar olsun halimize..
Bir çorumsever olarak çok üzülüyorum çok..

Avatar
Çorumlu 2023-08-25 20:07:10

Çorum tarihinde hiç olmadığı kadar basit tiplerin eline düştü.

Avatar
Çorumun vizyonlarına 2023-08-25 21:30:11

Eleştirmek ne kadar kolay ne kadar güzel değil mi? Sizin gibi ileri görüşlü akıllı kişiler böyle sadece elsstirir geride durursa beğenmediğiniz kişilere kalır ortalık. Hem çıkacaksınız bu makamlara aday olacaksınız. Öyle eleştirmekle olmuyor bu işler arkadaş. Kimseye haksızlık etmeyelim

Avatar
Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır 2023-08-25 22:53:10

İhtiyaç ve taleplerimiz derken, neler mesela, park ve bahçe mi istediniz? Ya da Recep Tayyip Erdoğan'ı sinirlendirmemek için REİSİMİZ siz nasıl tenzip buyurursanız mı dediniz?

Avatar
Vatandaş 2023-08-26 21:18:47

Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmak!
Ülke olarak en büyük ve kronik hastalığımız.
Eleştirmek kolay. Çözüm önerileriniz nedir peki