Çorum’da saha çalışması

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Çorum'da saha çalışması yapacak.

03 Haziran 2022 Cuma 00:00
Çorum’da saha çalışması

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, beraberinde Çorum Milletvekili Tufan Köse ile birlikte 3 günlük program kapsamında Çorum’da saha çalışması yapacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile milletvekilleri ve parti yöneticileri, aralarında Çorum’un da bulunduğu 51 ilde saha çalışması yapacak. Çorum’da da “Sorunu Biliyoruz, Çözeceğiz” temalı geniş kapsamlı bir çalışma yapılacak.

CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız’ın verdiği bilgiye göre; Milletvekilleri Ali Mahir Başarır ve Tufan Köse, ilk olarak 3 Haziran Cuma günü saat 11.00’de Mecitözü Belediyesi’ni ziyaret edecek.

Mecitözü-Figani köyüne de uğrayacak olan heyet, daha sonra Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret edecek. Organize Sanayi Bölgesi ve Çorum Ticaret Borsası’nın ziyaret edilmesiyle ilk günkü program tamamlanacak.

CHP’li yöneticiler, 4 Haziran Cumartesi günü ise Zafer Çarşısı esnafını, Kamyon Garajını, Adliye karşısındaki kıraathaneleri, toprak sanayi işçilerini, Cumartesi Pazarını ve Emek Caddesi esnafını ziyaret edecek.

CHP heyeti, 5 Haziran Pazar günü de Hamdiköy ziyaretinin ardından saat 13.00’de parti binasında basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulunacak.

CHP’li milletvekilleri, ayrıca Karaağaç ve Palabıyık Köylerinde kurban buluşmasına katılacak.

Son Güncelleme: 03.06.2022 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas'a 2022-06-03 14:32:30

Yahu siz nasil bir mahlukatsiniz
Ezberlemisler bi hdp ile ittifak , pkk ile ittifak, cami dusmani , basortu dusmani... Cahil insan kandilde mahkeme kurup teroristleri aklayan, Istanbul secimlerinde pkk elebaslari ile ittifak kurup Binali Yildirim'a oy isteyen kimdi ? 20 yildir islami , camiyi , basortusunu kullanip ulkeyi soyup sogana ceviren , her yeri yabancilara , araplara satan kimdi ? Kadinlarin basortusunun arkasina saklanip siyaset yapmayin , varsa yuregini gercekleri gor. Komur , makarna ve toz sekere onurunu satipta buralarda bos bos laf yapma. Troller

Avatar
Destekliyorum 2022-06-03 23:16:30

Keşke sayın başkanım kılıçdaroğlu ile yolum denk gelse de Yüz yüze tanışa bilsem. Geleceği chp kurtaracak ve herkes teşekkür edecek

Avatar
Vekil? 2022-06-03 11:41:18

Chp'ye Çorum ilindeki vekiliniz ne yapıyor diye sormak lazım, şimdiye kadar nasıl fayda sağlamış acaba çoruma. saha çalışmasını laf olsun diye mi yapacaksınız?

Avatar
Emekli 2022-06-03 11:58:42

Emeklilerle de buluşmasını isteriz. Muhalefetin emeklilerin sorunlarını dinlemesini ve emeklilerin yaşam şartlarının düzeltilmesi konusunda düşüncelerini duymak isteriz.

Avatar
Vatandaş 2022-06-03 13:47:16

Ne anlatacaksınız çorumlululara.biz hdp ile ittifak kurduk pkk ile arkadaş olduk mu diyeceksiniz.islama camiye türbana düşmanız mı diyeceksiniz.iktidar olunca heryere meyhane ker... açacağız mı diyeceksiniz.yazıklar olsun.burdan ekmek çıkmaz size .işinize bakın.

Avatar
Geleceksiniz genede söyleyeyim 2022-06-03 17:25:39

İskilipe gelirsiniz. İlçe arzusu;
* TOSYA İSKİLİP YOLU
* İSKİLİP ÇORUM arası yolu
* İSKİLİP Çankırı yolu,
* İSKİLİP Kale restorasyonu
* İSKİLİP Meslek Yüksek Okulu
* İSKİLİP 'de kültür merkezi, gençlik merkezi,
Kapalı spor salonu, Sinema ve tiyatro salonu,
* İskilip içinden geçen 3 derenin islahi
* Kalasların yuvarlanması nedeni ile yerleyim alanlarının güvenli hale getirilmesi
* İş alanlarının açılması
* vs. İSKİLİP E GELİN DAHA BAŞKACA İSTEK ARÇU TALEP VARDIR HERALDE

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-06-04 14:06:30

Çorum Muhalefet Milletvekili TUFAN KÖSE SEÇİLDİĞİ ÇORUM için ne yapmış. Çorum'umuzun yapılmayan yarım bırakılan yatırımlarını çıkıp ULUSAL KANALLAR da neden anlatmaz. Çorum TUFAN KÖSE'YE verdiği oyların karşılığını alamamıştır. Çorum da uyumaya devam 4 Tane Milletvekilleri vardır, 4'ü Çorum için hiç bir şey ifade etmiyor. Çorum'a hiç bir faydaları yok. Senelerdir DANIŞIKLI dövüş izliyoruz. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....