Cumhur İttifakı'ndan net mesaj

Çorum’da Cumhur ittifakı belediye başkanları Bayat ilçesinde buluştu.

22 Ocak 2023 Pazar 14:00
Cumhur İttifakı'ndan net mesaj

Çorum’da Cumhur ittifakı belediye başkanları Bayat ilçesinde buluştu.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’nün ev sahipliğinde bölgenin en yüksek rakımlı yaylası olan Kuşçaçimen Yaylası’nda yapılan değerlendirme ve istişare toplantısında 2023 seçimlerinde izlenecek yol haritası masaya yatırıldı.

Tüm ilçelerin ortak sorunları, projeleri ve yapılan yatırımlarının da ele alındığı toplantıda konuşan ev sahibi Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Cumhur İttifakı Belediye Başkanları olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği yine Çorum’dan vereceklerinin altını çizen Ekrem Ünlü, “2023 yılında da görev ve millet aşkıyla emin adımlarla ilerleyip, mazlumların umudu olmaya devam edeceğiz. Milletimize hizmet yolculuğumuzu Türkiye Yüzyılıyla zirveye çıkartıp, çocuklarımıza ve gençlerimize iyi bir gelecek bırakacağız. Bu dava, lider ülke davasıdır. Bu dava, dünyadaki mazlumların umut davasıdır. Bugüne kadar birlikte var olduk, bundan sonrada birbirine kenetlenmiş parmaklar, tuğlalar gibi saflarımızı sık tutarak var olacağız” diye konuştu.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da yaptığı konuşmada Türkiye Yüzyılı’nın başarının, üretimin, yerli ve yenilikçi milli teknolojinin, güven ve istikrarın yüzyılı olacağını belirterek “Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yeniden Cumhurbaşkanı olacak, yine mazlumların umudu, ezilenlerin, hor görülenlerin sesi olacak. Günü kurtarmak değil, geleceği inşa etmek için Türkiye Yüzyılını hep beraber inşa edeceğiz. Allah birliğimizi, dirliğimizi ve muhabbetimizi daim etsin” diye konuştu.

Toplantıya Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Laçin Belediye Başkanı İdris Görükmez, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Aşdağul Belde Belediye Başkanı Mehmet Çelik ve AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu katıldı.

Son Güncelleme: 22.01.2023 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şivay şivay beyler 2023-01-22 15:11:04

Sizler mazlumlarin umudu degil, yandaslarin, liyakatsizlerin , mutehaaitlerin, tarilatlarin, cemaatlerin umudusunuz. Sizler mazlumlarla sadece resim cekinip sosyal medyaya atarsiniz. Mazlumlara makarna, seker , yag verirsiniz, yandaslara ihale , para , arsa , arazi verirsiniz. O yuzden bu pozlar bosa. Sizin devriniz bitti beyler. Yavas yavas valizleri toplayin.

Avatar
Şakşakçılar 2023-01-22 17:07:09

Şakşakçılar....Gören gözler kör,duyan kulaklar sağır olmuş yazık.

Avatar
Emekli Çorumlu 2023-01-22 21:12:31

Yeter Artık söz milletin çok Arafınızın bu cümleyi ben kendi adıma teşekkür ederim bu buluşunuz için gerçekten yeter Arık 20 yılda ülkeyi bu durumdan kurtarmak için yeter az kaldı 4-5 ay sonra millet sizi ele ele uğurlayacak bıraktığınız enkazı gene millet el ele verip kaldıracak kullandıkları başlığı gören bi yabancıda zanneder ki bunlar muhalefet

Avatar
Uğur dindar 2023-01-22 17:08:14

Geliyor gelmekte olan topunuz birden gideceksiniz... Verdiğim oylar haram olsun

Avatar
Ahmet 2023-01-22 14:46:19

Hala Rabia işareti yapmaları da garip. Sisi'yle barış, ihvancıların bizzat ihvanı satması gibi olaylardan haberi yok sanırım rabiacıların...

Avatar
Yeter artik soz Turk Milletinin 2023-01-22 14:58:33

"Recep Tayyip Erdoğan, yeniden Cumhurbaşkanı olacak, yine mazlumların umudu, ezilenlerin, hor görülenlerin sesi olacak" Bence yeniden secilirse yine mütehaaitlerin umudu, Suriyelilerin, Afganlarin sesi olacak. Tarikatlarin cemaatlerin gelecegi olacak. Uyusturucu baronlari da bu secimleri yakindan takip edecek. Yeter artik söz milletin, artik sizin devriniz bitti. Gerci ordaki belediye baskanlarinin cogu yaza istifa edip, Deva, Gelecek ya da Iyi partiye gecerler.

Avatar
Şivay Sivaya 2023-01-22 21:59:16

Milletin oyları sizin cebinizde heralde. Liyakat deyice kemal klıçdaroğlunun çapsız dediği davutoğlu , davutoğlunun adam müsveddesi bile değil dediği kılçdaroğlu mu aklınıza gelir. Türklüğü anayadadan çıaracak babacan, orduya dil uzatıp ypg ypj silav veren katil şerefsiz abd ye laf demeyip pkk ya laf edemeyenler, mi lyakatli. Bellemişsiniz tarikat mütaahhit. ha birde küfürbaz lütfiye dokunamayanlar. Bu millet ahmak değil. Hani diyorsunuz ya az kaldı. Evet az kaldı ne olduğunuzu milletin haykırmasına, osmanlı tokatı yemenize

Misafir Avatar
Ahmet 2023-01-22 23:53:09 @Şivay Sivaya

Bahsettiğin şeyler bizzat bu iktidar döneminde yaşandı. T.C ibaresi bile kaldırıldı, Türk askerinin yanından paçavralarla geçildi. O zaman neredeydin? Kafanı kumdan çıkar diye emir mi bekledin?

Beğenmedim! (1)
Avatar
Özçorumlu 2023-01-22 22:05:56

Yeter artık söz milletine . Evet artık söz milletin oldu ve hep böyle olacak. Evet reis tüm mazlumların umudu ve devam edecek. Suriyelinin afganın ugandalının umudu olmak amerikan katillerinin yunanların, ermenilerin, pkknın ypg nin umudu olmaktan iyidir. Millet işini bilir

banner165