Cumhurbaşkanı Çorum’a gelecek

Ulaştırma ve Haberleşme eski Bakanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın köşkteki Baş Danışmanı Binali Yıldırım...

31 Ekim 2014 Cuma 14:48
 Cumhurbaşkanı Çorum’a gelecek


Ulaştırma ve Haberleşme eski Bakanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın köşkteki Baş Danışmanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde Çorum’a geleceğini açıkladı. AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi, 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu’nun davetlisi olarak Çorum’un Kargı İlçesine gelen Ulaştırma ve Habercilik eski Bakanı Binali Yıldırım, burada vatandaşlara hitap etti. Yıldırım, konuşmasında Erdoğan’dan tüm Çorumlulara selam getirdiğini söyledi.


ÇORUM’U 81 İLDEN AYRI TUTMADI


AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar Çorum’un verdiği müthiş destek ile yeni Türkiye’nin yükselen sesi olduğunu ifade eden Binali Yıldırım, son yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yüzde 64′lük destek ile Çorum’un Erdoğan’a karşı büyük bir sevgi örneği sergilediğini belirtti.

ÇORUM, ERDOĞAN’LA BULUŞACAK


Halkın oyları ile Cumhurbaşkanlığına seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim gecesi kendisine “Ben teşekkür amacıyla il il bütün Türkiye’yi dolaşacağım” dediğini aktaran Ulaştırma ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın bir zamanda Çorum’a gelerek Çorumlularla buluşacağını açıkladı.





Son Güncelleme: 31.10.2014 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.