Cumhurbaşkanı ile o konuyu görüştü

AK Parti Milletvekili Oğuzhan Kaya, Erdoğan'a bilgi verdi

28 Aralık 2018 Cuma 14:58
Cumhurbaşkanı ile o konuyu görüştü

AK Parti Çorum Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la görüştü. 

Teşkilat çalışmaları hakkında Cumhurbaşkanı'na bilgi veren Oğuzhan Kaya, Volkswagen’in Türkiye’ye yapacağı fabrikanın Çorum’a kurulması için kamuoyunda oluşan beklentiyi de Erdoğan'a iletti.

Milletvekili Kaya;  Ak Parti Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ve Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmede Volkswagen’in Türkiye’ye kurmayı planladığı otomobil fabrikası ile ilgili bilgi veren Kaya, bu yatırımın Çorum’a yapılması yönünde kamuoyunda büyük bir beklenti oluştuğunu belirterek Çorum halkı adına destek istedi.

BİLGİ VERDİ

Kaya, ayrıca başta Ankara olmak üzere Aksaray, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat teşkilatlarından sorumlu olan Kaya, Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ve Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ile birlikte koordinatörlüğünü yaptığı illerin teşkilat çalışmaları hakkında Genel başkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bilgi verdi. 31 Mart yerel seçimleri için teşkilatların ilk günki aşkla ve heyecanla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Kaya, “Allah'ın izni ile tüm belediyeleri gönül belediyeciliği ile tanıştıracağız. Önümüzde çok kısa bir süre var. Her günümüzü tıpkı 24 Haziran'da ki seçimlerde nasıl planladıysak yine aynı şekilde sürdüreceğiz.31 Mart 2019'da yapılacak seçimlerde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız" dedi.

Son Güncelleme: 28.12.2018 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-12-28 17:52:34

Sayın REİSİMİZDEN TOSYA İSKİLİP ÇORUM DUBLE YOL MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ.
Lütfen MÜJDE BEKLİYORUZ.
İskilip in küçülmesinin önlenmesinin 1 numaralı çözümü bu yoldur.
Lütfen ilgilenelim.

Avatar
Kenann 2018-12-28 19:12:58

Birisi şu İskilipli arkadaşın sesine kulak versin. Bu ne ısrardır arkadaş Valla yetkim olsun Çorum İskilip arasına Duble yol yaparım.. Ama sakın yılma azimli ol azizim

Avatar
İskilipden 2018-12-29 07:19:36

Kanan teşekkürler.
Tek kurtuluş Tosya İskilip Çorum duble yolu. İlçemiz çok göç veriyor. Seçtiğimiz vekillerden bir ses yok. Uğraşıyorlarsa teşekkürler ancak zannımca uğraşmıyorlar. Askeri birlik, POLİS EĞİTİM MERKEZİ Bakanlıkların eğitim kampları ilçemize yapılmalı.sosyal etkinlik merkezleri, gençlik/kültürmerkezleri ne bileyim insan bir içinden geçiriyor. Arkadaş niye bizim ilçede YOK YOK.Neden memleketimde kalamıyorum

Avatar
Memiş 2018-12-29 10:16:28

İskilipli arkadaş başka yok mu. Mesela İskilip havaalanı, mesela İskilip tren yolu, mesela İskilip istanbul arası otoban ve mesela İskilip istanbul hızlı tren. Ne iskilip miş ya. Yahu arkadaş sen klavye başından hic kalkmiyormusun. Bak radyasyon kalacam. Kendine dikkat et ha

Avatar
ilhan 2018-12-29 15:16:15

Başkana böyle bir sunum yaptıklarına hiç inanmıyorum.bizim milletvekilleri anca fotoğraf çektirip,şunu istişare ederken,bunu görüşürken foto haber yatırırlar başka bir icraatı olmaz.