Cumhurbaşkanımız yeni bir MKYK oluşturacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Cumhurbaşkanımız yeni bir kadro, yeni bir MKYK oluşturacak.” dedi.

19 Mart 2021 Cuma 23:26
Cumhurbaşkanımız yeni bir MKYK oluşturacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Cumhurbaşkanımız yeni bir kadro, yeni bir MKYK oluşturacak.”dedi.
Partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi’nin 24 Mart Çarşamba günü Ankara Spor Salonu’nda düzenleneceğini belirten Ünal, kongre sonrası AK Parti MKYK’da yapılacak değişiklikle ilgili bilgi verdi.

Mahir Ünal, şöyle konuştu:

"Doğal olarak 2023 seçimlerini gerçekleştirecek kadrolar oluşturulacak. AK Parti'nin temel özelliklerinden bir tanesi, AK Parti'de siyaset, makam ve mevki siyaseti değil, görev ve sorumluluk siyaseti vardır. Tabii ki bir bayrak değişimi olacak, yeni arkadaşlarımız gelecek, il kongrelerimizde yaklaşık yüzde 70'lik bir yenileşme oluşturduk, kadın ve gençlik kollarımızla beraber şimdi büyük kongrede, Cumhurbaşkanımız yeni bir kadro, yeni bir MKYK oluşturacak." Ayrıca Ünal, AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi'ne 11 siyasi partiyi davet ettiklerini dile getirdi.

Kaynak: euronews

Son Güncelleme: 20.03.2021 09:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AkMkyk 2021-03-20 09:45:02

Çorumdan da tekrar alırlar mı acep.