Davutoğlu hataları düzeltmekte kararlı!

Başbakan Davutoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanları, gençlik ve...

16 Temmuz 2015 Perşembe 11:36
Davutoğlu hataları düzeltmekte kararlı!

Başbakan Davutoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları, eski dönem milletvekilleri, kanaat önderleri, anket firmaları ve akademisyenlerle görüşmeler yaptı. Hepsinden yazılı rapor aldı.

Bu raporlarda, AK Parti'nin oyları neden düştü, nerede hata yapıldı, kim hata yaptı, oyların artması için ne yapılmalı sorularının cevapları var.

RAPOR KİLİTLİ KASADA TUTULUYOR

Yazılanlar incelendi, birleştirildi ve bir özet olarak Başbakan'a sunuldu. Bu rapor Ak Parti Genel Merkezi'nde Davutoğlu'nun odasındaki kasada kilitli duruyor.

Erken seçime gitmeden önce, siyaseten yapılacaklar o raporda yazıyor. Başbakan Davutoğlu'nun raporda yazılanların gereğini yapmakta kararlı olduğu öğrenildi.








Son Güncelleme: 16.07.2015 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.