Demiryolu teklifi DPT’de

AK Parti Milletvekili Cahit Bağcı, AK Parti iktidarı olarak Çorum’un tüm sorunlarının takipçisi olduklarını belirterek...

26 Ocak 2014 Pazar 19:21
 Demiryolu teklifi DPT’de


AK Parti Milletvekili Cahit Bağcı, AK Parti iktidarı olarak Çorum’un tüm sorunlarının takipçisi olduklarını belirterek, Çorum demiryolu talebinin Devlet Planlama Teşkilatı (DPT)’na projesi yapılacak hatlar içerisinde teklif edildiğini söyledi.

Çorum’un demiryoluna ihtiyacı olduğu ve hakettiği inancıyla mücadele verdiklerinin altını çizen Cahit Bağcı, “Biz bu işin peşini bırakmış değiliz. Bu konuda Sayın Başbakanımız’a dosyamızı teslim ederek, Çorum’un demiryolu ihtiyacını ve talebini bildirdik. 2014 yılı içerisinde proje ihalesi için mücadele ediyoruz.” dedi.


‘Hizmetlerimiz yok sayılamaz, görmezden gelinemez’

Cahit Bağcı, birilerinin Çorum’a yapılan hizmetleri yok sayıp, görmezden gelmeye ve algı inşaası oluşturmaya çalıştığını ifade etti. 2003’ten 2013’e kadar Çorum’un 5,8 milyar TL yatırım yapıldığını anlatan Bağcı, “Birilerinin yazılı ya da görsel basında algı inşaası kurmaya çalıştığını görüyoruz. İktidarımız döneminde gelen 5,8 milyar TL’lik yatırımları görmeyip, buna rağmen filanca kişiden sonra Çorum’da taş üstüne taş konmadı eleştirilerini asla kabul etmiyoruz, bunları Çorumlular da zaten kabul etmiyor.” diye konuştu.

Sürekli olarak Çorum’da bir şey yapılmadığı yönündeki sözlerin basının manşetine taşınmaya çalışıldığını da sözlerine ekleyen Bağcı, yok sayma, inkar ve küçümseme siyaseti güdüldüğünü söyledi.


‘Dutludere ve Tımarlı sulama ihalesi 2014’te yapılacak’

Çorum’a dair yatırımları sayan Milletvekili Cahit Bağcı, Dutludere ve Tımarlı sulama projelerinin ihalelerinin 2014’ün ilk altı ayı içerisinde yapılacağını kaydetti.


‘En iyi hakem millettir’

Milletvekili Cahit Bağcı, 17 Aralık operasyonuna da değindiği konuşmasında, Gezi’de yapılmak istenen ve yapılamayan senaryoların, bu kez de yolsuzluk mücadelesi kılıfı altında tezgahlandığını, ancak milletin tüm bu oynanan oyunların farkında olduğunu ve gereken cevabı 30 Mart’ta sandıkta vereceğini söyledi.


‘Aday olamayınca kendisine parti arayanlar bizi üzüyor’

Belediye Başkanlığı koltuğunun tek olduğunu, meclis üyeliklerinin de sınırlı sayıda olduğunu hatırlatarak sözlerini sürdüren Milletvekili Bağcı, aday olamayan aday adaylarının kendilerine parti arıyor olmasına üzüldüklerini belirterek, “Aday belli olduktan sonra, kendisine parti arayışı içinde olanlar bizi üzüyor. Bizler aday arkadaşlarımızla sokak sokak gezmeyi ve çalışmayı boynumuzun borcu biliyoruz. Aday isimlerini belirleyen bu iradenin sorgulanmamasını tavsiye ediyorum.” dedi.







Son Güncelleme: 26.01.2014 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.