Derdimiz makam değil, vatan

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Kürşat Azkur, dertlerinin makam değil vatan olduğunu söyledi.

05 Kasım 2022 Cumartesi 18:46
Derdimiz makam değil, vatan

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi hemşehrimiz Kürşat Azkur, dertlerinin makam değil vatan olduğunu söyledi.

MHP Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen “Adım Adım 2023 Benim Köyüm” projesi çerçevesinde MHP MYK Üyeleri Kürşat Azkur ve Hüseyin Edis, İskilip ilçesine bağlı Kayağzı köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Köy meydanında bir konuşma yapan MYK Üyesi Azkur, “MHP Genel Merkezi olarak önce bölge toplantıları ardından Ankara’da düzenlenen “Analar Bacılar Kurultayı” ardından Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından Gençlik Kurultay’ı düzenledik. Salgın dönemine rağmen bunlar gerçekleştirdik. Ülkücüleri Ankara sokakları almamıştır. Çok büyük kalabalıklarla hareketimize teveccüh devam ediyor. “Adım Adım 2023” programı çerçevesinde ise genel merkezimiz tarafından görevlendirilen milletvekillerimiz, MYK ve üst düzey parti yöneticileri illerimizi ziyaret ediyor” dedi.

MHP’nin bunları yaparken herhangi bir makam derdiyle değil, vatan derdiyle sahaya çıkarak milletle bir araya gelerek kucaklaştığını dile getiren Azkur, “Derdimiz vatandır, makam değildir” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i de eleştiren Azkur, “Türkiye’de erken seçim var dediler. Bunu bir hafta birisi söyledi diğer hafta birisi. Türkiye yönetilemiyor, battı, yıkıldı ve mahvoldu dediler. Türkiye’de erken seçim olmalı mı olmalı mı? MHP çıktı, seçimler zamanın da yapılacak dedi ve bakın bugün seçim zamanında yapılacak. Kim doğruyu söylüyor. Görüyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Toplantıya MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, Bayat İlçe Başkanı Bekir Güngör, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve parti yöneticileri de katıldı.

Son Güncelleme: 06.11.2022 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meliha 2022-11-06 14:58:41

Sizin için seçim barajını %7 ye düşürdüler.Yetmez.%5 olsun yetmez.%4 belki.%2-3 lerdesiniz.Bu Milletin size güveni yok.Kaybolan güveni nasıl tesis etmeyi düşünüyorsunuz?

Misafir Avatar
Esra Pınar 2022-11-06 19:04:23 @Meliha

İçinizdeki vurdulu kırdılı,küfürcü,siyaseti akılla değil de kıl,tüy,bıyıkla yapanları temizlemedikten sonra bu millet size ne güvenir ne de peşinizden gelir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
vatandaş 2022-11-05 19:53:05

Partinin kapısına kilit vurun!!!

Avatar
vatandaş 2022-11-05 19:53:29

Partiyi kapatın gidin...!!!

Avatar
Söz bir... 2022-11-06 16:17:27

Madem dert vatansa; o zaman vatanı düşünerek sahip çıkın, Birilerinin boş vaatlerine inanmayın, gerçekten inanmayın.
Biliyorum ki Sizlerde, bizlerde Atatürk milliyetçiliğini kutsal bilerek vatanı seviyoruz. Emperyalist emelleri olan yobazlara prim verilmesinin vebali büyüktür. Bu ülkede hainlerinin kahraman yapıldığını gördük maalesef.
Türkiye'miz vatandır. İşte İran vatan mı, işte Suriye vatan mı, işte Afgan yurdu vatan mı, Afrika'nın tamamı vatan mı daha niceleri. İnsana değer verilmeyen, saygı duyulmayan, özgürlüklerin olmadığı bir ülke yurt değildir ve buralar vatan olmaktan çıkmaktadır.

Avatar
Çorumlu 2022-11-06 01:38:55

Sizin derdiniz vatan değil makam

Avatar
Vatandaş 2022-11-05 19:37:14

Birazda şu hayat pahalılığını konuşsan başkan kuru laf tencere doldurmuyor.

Avatar
Kıraç 2022-11-05 20:21:55

Güzel ülkemizde 85 milyonun 80 milyonunun derdi.VATANIN BİRLİĞİ, yine 80 Milyonunun DEMOKROSİ, HUKUK,ADALETTE EŞİTLİK,İnsan Haklarına SAYGI,YOKSULLUK,YASAKLAR ve YOLSUZLUKLA Mücadele,VATAN HAİNİ,BEBEK KATİLİ ÖCALANLARIN MEKTUBUNA VE TV YE ÇIKARILMASINA TEPKİ VERMEMEK.DÜNE KADAR 6 MASANIN ALTINDA HDP VAR DEYİP HDP ye bütün kötü lafları söyleyişte bir bakanını ve partinin üst kurmaylarını HDP NİN AYAĞINA GÖNDERİLMESİ de vatan ferdidir.UNUTMAYIN Kİ BU VATAN HEPİMİZİN...VATAN HEPİMİZİN DERDİDİR.

Avatar
he he he 2022-11-06 08:48:34

Allah aşkına her Türküm diyen en azı sizin kadar milletini vatanını düşünür. Siz HD ile yapılan grüşmeyi neden grmezden geliyorsunuz bi söylesene nerde lideriniz Bahçeli her fırsatta CHP'yi HD ile yan yana diye sallayan Bahçeliden neden ses çıkmıyor. Allah'tan korkun.