Deva Partisi’ne hukukçu il başkanı

DEVA Partisi İl Başkanlığı'ndan İsmail Hüsamettin Öztürk'ün istifa etmesinin ardından yerine Avukat Yunus Emre Özdemir atandı.

19 Temmuz 2023 Çarşamba 15:40
Deva Partisi’ne hukukçu il başkanı

DEVA Partisi İl Başkanlığı'ndan İsmail Hüsamettin Öztürk'ün istifa etmesinin ardından yerine hukukçu bir isim atandı.

AVUKAT İL BAŞKANI

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 10 yıldır Çorum Barosu'na kayıtlı olarak serbest avukatlık mesleğini icra eden Yunus Emre Özdemir'in İl Başkanı olarak atandığı belirtildi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yunus Emre Özdemir, katkılarından dolayı önceki dönem il başkanları Elvan Can Çabuk ve İsmail Hüsamettin Öztürk'e ve mevcut ve önceki dönem tüm ilçe başkanlarına teşekkür etti.

YUNUS EMRE ÖZDEMİR KİMDİR?

Deva Partisi Çorum İl Başkanlığına atanan Av. Yunus Emre Özdemir, partinin kuruluş aşamasından beri il teşkilatında görev aldı. Aslen Çorum Merkez Şeyhhamza köyünden olan Özdemir, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 10 yıldır Çorum Barosu’na kayıtlı olarak serbest avukatlık mesleğini icra ediyor. Özdemir, evli ve 1 kız çocuğu babası.

Son Güncelleme: 19.07.2023 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2023-07-19 21:44:04

Ali BABACAN ikinci ERBAKAN 'dır memleket için ama memleket inşAllah bir şekilde daha güzel günlere ulaşır Ali Bey'in gayretlerini taktirle bir umutla izliyor sandıkta destekliyoruz dolaylıda olsa...

Misafir Avatar
Babacan mı? 2023-07-20 07:25:03 @Ali

Babacan mı Allah korusun. Babacan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekleyip millet ittifakına seçim kaybettiren arada 15 vekil alan basit bir siyasetçi. Memleketin durumunda onunda payı var. Bir dahaki seçimlere giremez bile.

Beğenmedim! (2)