Dikkatle baktı, baktı, baktı

CHP Milletvekili adayları ve yöneticileri ilçelerde seçim çalışması yapıyor

05 Haziran 2018 Salı 16:09
Dikkatle baktı, baktı, baktı

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum  Milletvekili Adayları ve teşkilatları ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor.

CHP Milletvekili Adayları Tufan Köse, Burçin Solmaz Polat, Gürsel Yıldırım, Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Eray Tüfekçi, Merkez İlçe başkanı İsmail kalender, İl ve İlçe kadın kolları, Mecitözü'nden sonra Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler. Esnaf ziyaretlerinde esnaflarla sohbet eden milletvekili adayları “24 Haziran seçimlerinden sonra esnafımızın yüzü gülecek her kesimden insanlarımızın haklı taleplerini ve sorunlarını acil eylem planları ile çözeceğiz dediler.” Aşdağulda seçim çalışmaları kapsamında yapılan ziyaretlerde parti politikaları anlatıldı. Aşdağul esnaf ziyaretlerin ardından CHP milletvekilleri ve CHP heyeti Ortaköy'de de ilçe sakinleri buluştu. 

Partilerin seçim çalışmalarından basına renkli kareler de yansıyor. Bunlardan biri de yaşlı bir amcanın CHP'lilerin ziyaretinden verilen broşürü dikkatle incelemesi oldu. 

Son Güncelleme: 05.06.2018 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.