Doğa sporu severlere iyi haber

Osmancık Belediyesi Arafat Tepesi'nde yürüyüş yollarının ardından dış mekan spor aletleri yatırımı ile herkesin rahatça spor yapabileceği yeni bir alan oluşturdu.

26 Eylül 2013 Perşembe 09:29
 Doğa sporu severlere iyi haber

Osmancık Belediyesi Arafat Tepesi'nde yürüyüş yollarının ardından dış mekan spor aletleri yatırımı ile herkesin rahatça spor yapabileceği yeni bir alan oluşturdu.

Spor için yürüyüş alanları ilgi görüyor

Yapılan açıklamaya göre, Osmancık Belediyesi ilçenin önemli tabiat alanlarından birisi olan Arafat Tepesi'nde spor aletleri yerleştirerek herkesin rahatça spor yapabileceği tabiat içerisinde yeni bir alan oluşturdu. 

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, spor alanında Peyzaj Mimarı Hakan Çıplak ile birlikte inceleme yaptı. Gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili daha önceden parke ve bordür taşı döşeme çalışmaları yaparak yürüyüş alanları oluşturduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, 6 bin metrekarelik alanda kilitli parke taşı döşemesinin gerçekleştirildiğini ifade ederek çalışmalar kapsamında tabiat içindeki alanda yeni yürüyüş alanları yapıldığını belirtti.

Spor için yeni mekanlar

Arafat Tepesi'ndeki yeni yürüyüş alanlarının büyük ilgi gördüğünü çok sayıda vatandaşın özellikle de akşam saatlerinde yürüyüş yaparak sağlıklı yaşam için adımlar attığını kaydeden Başkan Yazıcı, söz konusu alanda spor aletleri yatırımları ile de yeni bir alan oluşturduklarını söyledi. Başkan Yazıcı, spor aletleri, yürüyüş alanları ve belediye tarafından hizmete sunulan Osmanbey Konukevi ile vatandaşlar için çok amaçlı yeni bir nefes alma mekanı oluşturduklarını belirtti.






Son Güncelleme: 26.09.2013 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.