Enerji Bakanı Çorum’da

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, bir dizi toplantı ve açılışlara katılmak üzere Çorum’a geldi.

04 Mart 2019 Pazartesi 15:05
Enerji Bakanı Çorum’da

Bir dizi toplantı ve açılışlara katılmak üzere Çorum’a gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Merzifon Havaalanı’nda karşılandı.

Bakan Dönmez’i Vali Mustafa Çiftçi, Amasya Valisi Osman Varol, AK Parti Çorum Milletvekilleri, Belediye Başkan Adayı, İl Başkanı ve beraberindeki heyet karşıladı. Bakan Dönmez, buradan karayolu ile Mecitözü’ne geçti.

MECİTÖZÜ'NDE VATANDAŞLARA HİTAP ETTİ

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, karayolu ile geçtiği Mecitözü'nde AK Parti İlçe Başkanı Alişan Yaşar, belediye başkan adayı ve ilçe teşkilat mensupları tarafından karşılandı. Bakan Dönmez, ilçede vatandaşlara hitap etti.

Son Güncelleme: 04.03.2019 22:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu Ahmet 2019-03-04 15:52:27

Başaka zaman olsa yolu çorumdan geçse uğramayacak insanlar çorum'a yağıyor bakansın ız biraz ağırlığınız olsun lütfen bi oy için değmez .