Ertekin: '5 yıldır mevcut belediye hizmet getirmedi'

İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, siyasette ve yerel seçimlerde Çorum için bir üçüncü yolun daha olduğunu söyledi.

12 Şubat 2024 Pazartesi 18:24
Ertekin: '5 yıldır mevcut belediye hizmet getirmedi'

İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, iktidar partisinin Çorum’un sorunlarını çözemediğini, mevcut belediye yönetiminin ise elle tutulur önemli bir hizmet getiremediğini iddia ederek, yerel yönetime İYİ Parti’nin damgasını vurmakta kararlı olduklarını söyledi.

İKTİDAR 30 YILDIR ÇORUM'A HİZMET GETİRMEDİ

İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız ve kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Bekir Özsaçmacı7nın konuşmalarınını ardından söz alan İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, kendisinin daha önce yıllarca MHP çizgisinde siyaset yaptığını, yerel seçimler öncesi aday adayı olduğunu, ancak MHP’nin iktidar partisi ile birlikte hareket etmeyi ve aday çıkarmamayı tercih ettiğini savunarak, “İktidar partisi 30 yıldır Çorum’a hizmet getiremedi, sorunları çözemedi. Demek ki bir yerde hata var. Bizler halkımıza, şehrimize hizmet edebilmek adına üçüncü yolu tercih ettik. İYİ Parti’den belediye başkan adaylığı görevine talip oldum. Bu onurlu görevi zaferle taçlandıracağımıza yürekten inanıyorum. Mevcut belediye 5 yıldır Çorum’un problemlerini çözemedi, elle tutulur, önemli bir hizmet getiremedi. Diğer şehirlere düzenlenen gezilerle, rutin çalışmalarla bu 5 yıl geçiştirildi” diye konuştu.

GEÇİM SIKINTISI VAR

Esnaf, emekliler, işçiler başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin geçim sıkıntısı yaşadığını, halkın büyük bir mağduriyetinin söz konusu olduğunu, gelir adaletsizliği, yaşam koşullarının zorlaşması, işsizlik, yatırım alamamak gibi birçok sorun yaşandığını ifade eden Ertekin, insanların kaderine terk edildiğini belirtti.

Toplumun tüm kesimleri için, esnaf, emekliler, sanayici, işçi, tarımla uğraşanlar, öğrenciler, kültür, turizm gibi birçok alanda projeler geliştirdiklerini, şehrin trafik sorunu, konut sorunu, kreş sorunu gibi birçok ihtiyacına cevap verebilecek projelerinin hazır olduğunu dile getiren Ahmet Ertekin, tabanda çalışmaların devam ettiğini, yerel seçimleri kazanarak ipi göğüsleyen taraf olacaklarını kaydetti.

18 ŞUBAT’TA ADAY TANITIM TOPLANTISI

Ertekin, “Çorum’da her tarafı dilenciler sarmış durumda. Vatandaş geçim sıkıntısı yaşıyor. Belediye imkanları ve kanunların elverdiği ölçüde tüm sorunların üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Toplumu, şehri rahatlatacak projeleri hayata geçireceğiz. Projelerimizin detayını 18 Şubat’ta aday tanıtım toplantısında açıklayacağız” dedi.

Son Güncelleme: 12.02.2024 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hedef 2071 2024-02-12 18:46:04

Bir avuç karga ötüyor orada.siz ötmediydiniz,sizde öttünüz tamam oldu.

Avatar
Hüsam 2024-02-12 18:52:02

Yav he he

Avatar
ÇORUMLU 2024-02-12 22:03:01

Allah Allah gerçekten öyle mi yav. Sen göremiyor isen millet ne yapsanı sayın aday desem göreöiyor olamazsın. Milletin aklı ile alay etmeye kalkmayın millet akıllıdır

Avatar
Milletten 2024-02-13 06:19:19

Beni akıllı görüyor ve sözüme değer veriyorsan eleştir ama kötüleme, dürüst ol ama çelik misali taviz vermeden erdeminden,az ve öz konuş,her lafa cevap verilmez her cevaba laf söylenmez işinde olman yeterli,akıl sahiplerine inatla kabul etmeyeceklerini vaadetme ama vaadin sözün olsun, artık Allah açarsa yolun açık olur açmazsa da durağın doğru olsun inşAllah

Avatar
crm 2024-02-12 20:57:22

bir kıraathaneciyi başkan adayı göstererek partinin çapını belli ediyor zaten...

Avatar
Çorum. 2024-02-13 08:54:22

Ahmet Ertekin saygıdeğer bir insandır. Merttir, Ahlaklıdır, Belediyecilikte partiye değil şahısa oy verillir. 20 yıldır Canım şehrimizi ne hale getirdiler. Yapılan işlerde hep sıkıntı ve rant var. Lafı uzatmaya gerek yok. Kötü yorum yapanlar. Maması kesilecek olanlar. Ağlamayın....ZAMANINIZ BİTTİ. İYİ ADAM GELİYOR.

Misafir Avatar
crm 2024-02-13 12:40:30 @Çorum.

20 yıl öncesi ve sonrasına, o taktığın "at gözlüklerini" çıkartıp bakarsan görebilirsin diye düşünüyorum. rant diyorsun, evet doğru olabilir, keşke olmasa... ama maalesef belediyelerde var, ALLAH sorsun,
bile isteye fakir fukaranın beş kuruşuna sahip çıkmayanları...

Beğenmedim! (0)
Avatar
YİNE BEN 2024-02-13 15:58:48

bunların yüzüne biri beton dökmüş.....ayıp insanların karşısına çıkıp gevşek iki lakırtı edince size neyi kalacak kocaman bir sıfır....siz bu yarışta yoooksunuz....hiç olmadınız tüm çevrenizi toplasanız bir halil ibrahim etmezsiniz...

Avatar
Vatandaş 2024-02-14 12:13:47

Yalan söylemek leblebi yemekten kolay demek ki