Ertekin’in rozetini Akşener taktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çorum heyetini makamında kabul etti.

08 Şubat 2024 Perşembe 15:49
Ertekin’in rozetini Akşener taktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çorum heyetini makamında kabul etti.

İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin ve ilçe belediye başkan adayları, hep birlikte Genel Başkan Meral Akşener’i makamında ziyaret etti.

AKŞENER’İN ACISINI PAYLAŞTILAR

Geçtiğimiz günlerde ablası Mualla Özen’i kaybeden Meral Akşener’e taziye dileklerini ileten ve acısına ortak olan İYİ Parti Çorum heyeti, ayrıca seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız, Akşener’e belediye başkan adaylarını tanıtarak, 31 Mart yerel seçim hazırlıkları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

AHMET ERTEKİN’İN ROZETİNİ AKŞENER TAKTI

Ziyaret sırasında Çorum Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ahmet Ertekin’in rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı. Akşener, Ertekin’i tebrik ederek seçimlerde üstün başarılar diledi.

İl Başkanı Yıldız ve Belediye Başkan Adayı Ertekin ise seçimleri kazanmakta kararlı olduklarını vurgulayarak, partinin başarı oranının artırmak ve yerel seçimlere İYİ’lerin damgasını vurmak için gece-gündüz çalışacaklarını dile getirdiler.

Akşener, ilçe belediye başkan adayları ile de tek tek sohbet ederek, birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimler için hazırlık yapılmasını istedi.

İYİ Parti Çorum heyeti, ziyaret sonunda Akşener ile hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, seçimlerin startını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ülkücü.sağlıkçı. çorumlu 2024-02-10 09:56:59

MHP Yerel seçimde AKP ye destek için mantıksızca MHP den aday çıkartmadı, sanki Genel seçim, Fatih Erbakan ne dedi Bu yerel seçimdir. Biz adaylarımızı çıkartacağız. MHP .....bir zihniyete girmiştir. Çorumu seven dürüst çalışkan insanlarla yerel seçimleri kazanmalıyız. Herkez partiye değil şahısa oy vermelidir. Ülkücü Tabanı ve Aşkını istemeyenleri, Artık bıktım bundan sonra oy vermiyeceğim diyenleri Ahmet Ertekin' e oy vermeye davet ediyoruz. 20 YILDIR Çorumda sansasyonel olaylardan başka ne oldu. Ne kamu düzeni kaldı, ne iş. Bunları yaşayanlar anladı. Oyumuz Ahmet Abimize. Hayırlı olsun.

Avatar
Kale... 2024-02-09 00:45:26

Bir tek rozet takmayı öğrenmiş, helal olsun.

Avatar
YİNE BEN 2024-02-09 17:05:02

HEY GİDİ KURTCUKLAR.....