Ertelenen kongreler yeniden gündemde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilat üyeleriyle bir araya geldiği toplantılarda ertelenen kongreler gündeme geldi

27 Mayıs 2020 Çarşamba 10:17
Ertelenen kongreler yeniden gündemde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilat üyeleriyle bir araya geldiği toplantılarda “Size güveniyorum. Çalışmalarınıza devam edin. Sahaya inin ve işi sıkı tutun” dediği öğrenildi.
YENİ GÖNÜL SEFERBERLİĞİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz’ açıklamasının detayları da belli oldu. Milletvekilleri başta olmak üzere teşkilat bugünden itibaren sahaya inecek. Köylere kadar gidecek olan teşkilat, vatandaşın pandemi sürecinde derdini dinleyecek. Vatandaşın ihtiyaçları sorulup, ihtiyaçların karşılanması için gerekli adımlar atılacak. Teşkilat gerektiği zaman maske dağıtımı da yapacak.
Toplantıda koronavirüs sebebiyle ertelenen kongreler de gündeme geldi. Hazırlanan takvime göre, yarım kalan ilçe kongrelerinin temmuzda, il kongrelerinin de ağustos sonu eylül başı gibi yapılması öngörülüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki hafta Ankara’daki mesaisine başlaması planlanıyor. Bu kapsamda Genel Merkez’de ateş ölçümü ve giriş çıkışlarda termal kamera sistemi gibi güvenlik tedbirlerinin yanı sıra bu hafta tüm personele koronavirüs testi yapılmaya başlandı.
TÜRKİYE

Son Güncelleme: 27.05.2020 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2020-05-27 12:09:35

Seçimli kongre yapma adına gönül seferberliği de . Bizimle dalga geçiyorlar . Atama ile başkanlık olmaz . Ak parti de demokrasi yok .

Misafir Avatar
demokrasi 2020-05-27 15:26:21 @Ali

Hangi partide demokrasi var...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmet 2020-05-27 11:37:40

Evet İstanbul teşkilatına bayramdan hemen sonra ev ev gezeceksiniz talimatı verdiğini biliyoruz. Bayramda bulaşan virüs ev ev gezerek seçim çalışması yaparken bulaşmıyor sanırım nasıl virüsse?

Avatar
Recep 2020-05-27 14:28:11

İnşAllah bi şekilde kongre yapılır da çorumda partinin yönetimine temiz insanlar gelir. Kaseti olanların ortaklarından sıkıldık artık. Büyük düşünen adamlar lazım bize

Avatar
İskilipden 2020-05-27 12:44:26

YOLLLAAR. ÇANKIRI İSKİLİP ÷ TOSYA İSKİLİP

banner165