Eşençay’da destek istedi

Seçim çalışmalarını ilçe ve köylerde sürdüren CHP Milletvekili Aday Adayı Muharrem Bozdoğan, üyelerden destek istedi.

18 Mart 2015 Çarşamba 10:08
 Eşençay’da destek istedi


Seçim çalışmalarını ilçe ve köylerde sürdüren CHP Milletvekili Aday Adayı Muharrem Bozdoğan, üyelerden destek istedi.


Yapılan açıklamaya göre, bir grup partili ile Eşençay ve bölge köylerde çeçim çalışmalarını yürüten Bozdoğan, bu bölgenin Çorum'un Mersin’i olduğu ve devletin bu bölgeye bakışını anlamakta güçlük çektiğini söyledi. Meclise gitmesi halinde Eşençay ve bölge köylerin tüm sorunlarının takipçisi olacağını kaydeden Bozdoğan, “Türkiye için sebze ve meyve üretiminde Mersin'in önemi ne ise, Çorum için de bu bölge o kadar önemlidir. Bu bölgenin insanı ekmeğini taştan çıkartıyor. Bu insanlarımıza sahip çıkmak boynumuzun borcu." dedi.


Mecitözü ilçesine giderek Belediye Başkanı Ünal Yavuz'u makamında ziyaret eden Bozdoğan, daha sonra İlçe Kadın Kolları ile parti binasında bir araya geldi.


Buradaki görüşmelerin peşinden ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Bozdoğan, tüm CHP'li üyelerden destek istedi. AK Parti hükümeti döneminde küçük esnafların büyük mağduriyetler yaşadığına dikkat çeken Bozdoğan, kendisinin de esnaf olduğunu ve meclise gitmesi halinde tüm esnafların temsilcisi olacağını kaydetti.




Son Güncelleme: 18.03.2015 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.