Fuat Oktay da Çorum'a geliyor

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Çorum'a geleceğini duyurdu.

12 Şubat 2020 Çarşamba 20:20
Fuat Oktay da Çorum'a geliyor

Partisinin grup toplatısına  katılmak üzere bugün Ankara’da bulunan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüştü.

Ahlatcı, görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada, “TBMM Grup Toplantımız akabinde Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ile görüşmemizde hemşehrilerimizin ve teşkilatlarımızın selamlarını ileterek ilimize yapacağı ziyaret hakkında sohbet ettik.” ifadelerine yer verdi.

KURTULMUŞ 14 ŞUBAT’TA ÇORUM’DA

Ahlatcı, AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile 14 Şubat Cuma günü Çorum’a yapacağı program üzerine istişarede bulunduğunu, Çorumlular ve teşkilatların selamını ilettiği bilgisini paylaştı.

Son Güncelleme: 13.02.2020 06:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-02-13 08:28:22

Erken seçim var sanırım yine karşılama konvoyu israfı yoğunlaştığına göre.

Avatar
İsmet 2020-02-12 20:47:08

Arkadaş bu adam ne işe yarıyor. Daha önce geldi 0 ( sıfır) faydalı birisi.

Avatar
hiç de hoş değil, boş 2020-02-13 09:32:30

Sayın İl Başkanı. Her bulduğun siyasetçi ile fotoğraf çektirip Çorum'a davet ettiğini paylaşman biraz tuhaf değil mi? Yaptığınız iş nedir Allah aşkına. Somut birşeyler söyle. Yoldan geçerken gördüğün siyasetçiyle sanki memleket meselesi görüşmüş gibi yapmanızı hoş karşılamıyoruz. Yapmacık kalıyor.

Avatar
Vatandaş 2020-02-14 07:10:42

Çorumda geleceğe öte hayır bereketli getirecekti,havalanı demiryolu mu getirecek belediyeyi vilayeti ziyaret edecek kendisine plaket verilecek yiyip içip çorumda ayrîlacak iki etkili o konuşma yapacak çek li canlı etrafında yargıçlar alkîşlıyacak o kadar