Gelecek Partisi'nden istifa açıklaması

Gelecek Partisi İl Başkanlığı, kurucu merkez ilçe başkanı Levent Batman’ın istifasının ardından yazılı açıklama yaptı.

13 Şubat 2021 Cumartesi 14:12
Gelecek Partisi'nden istifa açıklaması

Gelecek Partisi İl Başkanlığı, kurucu merkez ilçe başkanı Levent Batman’ın istifasının ardından yazılı açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Gelecek Partisi Çorum Teşkilatları olarak çalışmalarımızı ara vermeksizin ve sorumluluklarımıza da riayet ederek hızlı bir şekilde sürdürüyoruz.

KURUMSALLAŞAN PARTİLERDE GÖRÜLEBİLEN GELİŞMELER

Siyasi partilerin kuruluşu ve kurumsallaşmasının doğal süreci içerisinde yaşanması muhtemel gelişmeler sebebiyle Merkez İlçe Başkanımız sayın Levent Batman istifasını açıklamıştır. Kendisine bugüne kadar yapmış olduğu kıymetli hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.

MERKEZ İLÇE GÖREVİNİ SÜRDÜRÜYOR, KIA SÜREDE ATAMA YAPILACAK

Görevini sürdürmekte olan merkez ilçe teşkilatımız için yapılacak istişareler neticesinde ve en kısa zamanda Merkez İlçe Başkanımızın ataması gerçekleştirilecektir. Gelecek Partisinin gönüllü neferleri olan bizler susmaya değil konuşmaya, şikayet etmeye değil çözüm üretmeye, bağırmaya değil muhabbete, surat asmaya değil tebessüm etmeye her daim devam edeceğiz ve ülkemizi bu kasvetli günlerden kurtarmak adına canla başla hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Gelecek Türkiye’nin Gelecek Çorum’undur.”

Son Güncelleme: 13.02.2021 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş19 2021-02-13 15:46:01

baktılar anketler kötü gidiyor galiba

Avatar
Menfaat 2021-02-13 20:09:21

Devam etmeyecektin niye girdin. Neye olmaz dediler ki

Avatar
Çorumlu 2021-02-13 22:36:29

Bir hırsla, bir kızgınlıkla gittiler hatasını anlayıp bıraktı, buda bir erdem. Devam edin siz gelecekte bir gün gelecek ama, çapsızlar hep çapsız kalacak. herkes çapı kadar iz bırakacak. Çoğunuz iyi niyetli insanlarsınız buna inanırım ama olmayacak işle uğraşmayın.

Avatar
Alavere 2021-02-14 00:14:40

Dalavere

Avatar
Bir 2021-02-15 15:28:02

İsabet, olmuş, şehitlerimizin geldiği şu günlerde, kazanma şansı 0 koca bir sıfır