Gezi ve konser yok, kaynak emekliye

Yİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, konserlere harcanan parayı emeklilere et, ekmek olarak dağıtacağını vaat etti.

04 Mart 2024 Pazartesi 13:41
Gezi ve konser yok, kaynak emekliye

İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, konserlere harcanan parayı emeklilere et, ekmek olarak dağıtacağını vaat etti.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında vaatlerini açıklayan İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren, vatandaşların yaşantısına doğrudan dokunan projeleri olduğunu söyledi.

Ertekin, Çorum Belediye Başkanı seçimleri halinde belediyenin kaynaklarını Çorumlular için kullanacağını ifade ettti.

Ertekin, emekliler başta olmak üzere dar gelirlilere Çorum'un kasap esnafından alınmak üzere ayda bir kilo et, 100 ekmek ve bin TL kartlarına nakit yükleyeceklerini belirtti.

“Kimse benden gezi beklemesin. Konser beklemesin” diyen Ahmet Ertekin, buralara harcanan paralarla emekli ve dar gelirliye vaat ettiği desteğin fazlasıyla karşılandığını savundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2024-03-04 15:27:33

Salla sallayabildiğin kadar, nasıl olsa parayla değil

Avatar
yanlış 2024-03-04 15:39:02

Boş laf. Bir sürü üniversite öğrencisi var bu şehirde onlara etkinlik yapmayan ve vaat etmeyen başkan nasıl kazanacak acaba. Onlar da oy verecek

Avatar
Boş icraat 2024-03-04 19:27:11

Bir şehrin sosyal kültürel etkinliklere ihtiyacı vardır emekliye değil tüm vatandaşlarına sahip çıkmak belediyenin değil asli olarak devletin görevidir sen belediyenin bütçesini biliyormusun gelir ne gider ne neye göre hesap yaptın bu vaatlerin bütçeye yükü ne olur altından nasıl kalkarım diye ne kadar kafa yordun at yalanı nasılsa seçilmeyecek bol keseden sallıyor

Misafir Avatar
YTD 2024-03-05 09:11:18 @Boş icraat

BOŞsun. Sende işin uzmanı gibi konuşmuşsun..

Beğenmedim! (1)
Avatar
Kemal tunç 2024-03-05 03:16:19

Kardeş se neyin kapasını yaşıyorsun.Adam ne diyor konser geziye harcama yapcak param yok o paraları emekli ve dul yetime vereceğim diyor.Senin karnıntok iktidar partisi bakıyor herhalde sana .Gezi ve konser e harcanan paralar ne kadar sen daha iyi bilrsin yandaş zengin etmekten başka ne işe yarıyor.gezi konser .sen ekmek ne kadar yap şeker ne kadar bilmiyor sun çıkmış salla diyorsun.Mevcut iktidar insanlara açlık ve sefalet e mahkum etti