Gönüllerde müstesna bir yere sahip

AK Parti Çorum Belediye Başkanı Adayı Aşgın, Altındağ Belediye başkan Adayı olan hemşehrimiz Balcı'yı kutladı.

01 Ocak 2019 Salı 18:55
Gönüllerde müstesna bir yere sahip

AK Parti Çorum Belediye Başkanı Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ankara Altındağ Belediye başkan Adayı olan hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı'yı kutladı.

Balcı'dan övgü dolu sözlerle bahseden Halil İbrahim Aşgın, Balcı'nın insani duruşu ve devlet adamlığı ile her zaman örnek bir kişilik olduğunu ifade ettiği kutlamasını, sosyal medya hesabından paylaştı.

Aşgın, Doç. Dr. Asım Balcı'nın Altındağ Belediye başkan adaylığı ile ilgili paylaşımında şu ifadeler yer aldı; "Çorum İmam Hatip Lisesi'ndeki öğrencilik yıllarından bugüne kadar, güzel ahlakı ve sağlam karakteri bakımından herkesin gönlünde müstesna bir yere sahip olan kıymetli ağabeyim Doç. Dr. Asım Balcı, Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Üstlendiği tüm görevlerindeki başarısı ve devlet adamlığı duruşuyla tüm hemşehrilerinin gururu olan Doç. Dr. Asım Balcı'yı gönülden kutluyorum. Başarısı daim, hizmetleri kaim olsun.”

Son Güncelleme: 01.01.2019 19:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.