Gündem ekonomi

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve İl Başkanı Yusuf Ahlatcı'nın esnaf ziyaretlerinde gündem ekonomi oldu.

15 Eylül 2019 Pazar 13:11
Gündem ekonomi

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.


Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Gür ve oda başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette esnaflarla sohbet eden AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ziyaretler sırasında karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet etti. AK Parti olarak her fırsatta esnaflar ve vatandaşlarla bir arada olmaya gayret ettiklerini dile getiren Ceylan ve Ahlatcı, "Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye'nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. AK Parti'nin temsilcileri olarak halkımızın ve özellikle esnafımızın teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Amacımız birlik beraberlik, kardeşlik içinde Çorum’a hizmet etmek. Gelecek nesillere güzel bir ülke bırakmak istiyoruz. Faizlerin düşmesi ile esnafımız daha da nefes almaya devam edecek" dediler.


İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2019-09-15 14:55:27

Üç beş esnaf dışında bir şey yok. Vatandaş sizi kovacak değil ya Allahin selamı ile girip hal hatır soruyorlar. Siz milletin işsizlikden, enflasyon dan inim inim inledigini görmez miş gibi.Esnaf gezdik dert dinledik vs vs. Bunun bir önemi yok.Milletin yıllardır derdi aynı. Adalet, Yolsuzluk, İşsizlik, Enflasyon kardeşim yolsuzluk yapan partilierinizden hesap sordunuzmu. Size oy veren sizi iktidar yapan yolsuz halka iş verdinizmi hayır.İşçinin sırtından köylünün sırtından vergiyi tıkır tıkır alırken. Vergi kaçıran, bankalardan haksız kredi çeken, dolardan köşeyi dönen belediyenin kupon imarindan zengin olandan sgk primi asgari ücretten vergisi matrahsiz çıkıyor. İşçi köylü üretirken tarlada 3 kuruş etmiyor. Avm zincirlerinizin tezgahlarında altin fiyatına çıkıyor. Allah aşkına sizin millete anlatacağınız hiç bir şeyiniz yok.insanların üstüne basarak siyaset yapıyorsunuz. Sonra topluma dönüp sizi anlıyoruz vs gibi komik şeyler anlatıyorsunuz.Siz kendinize dahi inanmıyorsunuz toplum vatandaş niye inansın.Şehrin insanlarının gelecek 50 yılına yönelik proje yatırım var mı yok mu boş boş laflarla siyasetiniz bu kadar olur. Esnaf odaları olmasa herhalde boş boş konuşmaya bile gidemeyeceksiniz.

Avatar
Kader 2019-09-15 15:23:57

Vatandaş bu kadar detaylı yazınca ustene bir şey yazamadım