Gündem Pençe Operasyonu

MHP'nin bayramlaşma programında gündem Pençe Operasyonu oldu

05 Haziran 2019 Çarşamba 23:56
Gündem Pençe Operasyonu

Milliyetçi Hareket Partisi’nde bayramlaşma programının gündemi Pençe Harekâtı oldu. MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Ramazan Bayramı öncesinde alınan şehadet herkesi acıya boğduğunu belirterek, “Hakkâri ve Iğdır’da vatan evlatlarımıza yapılan hunhar saldırılar cezasız bırakılmamalı, teröristler döktükleri kanların bedelini ağır şekilde ödemelidir. Terörle mücadele aralıksız ve kararlılıkla sürdürülmelidir. Bu kapsamda Pençe Operasyonu’nun başarıya ulaşması samimi beklentimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle pençe operasyonunda şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Şehit ailelerinin, Türk-İslam âleminin ve Çorumlu hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Arslan, ayrıca bayram tatili süresince seyahat edecek vatandaşların trafik kurallarına azami ölçüde uymalarını, can ve mal kayıplarının engellenmesi açısından hayati önem taşıdığı uyarısında bulunarak, “Türk milletini, gönül ve kültür  coğrafyalarımızda yaşayan kardeşlerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 06.06.2019 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.