Hainler amaçlarına ulaşamayacak

Zeytin Dalı Operasyonu’nda 5 askerimizin şehit edilmesi üzerine ilk açıklama MHP'den geldi

04 Şubat 2018 Pazar 01:24
Hainler amaçlarına ulaşamayacak

Zeytin Dalı Operasyonu’nda 5 askerimizin şehit edilmesi üzerine açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, hainlerin asla amaçlarına ulaşamayacağını bildirdi.

Türkiye’nin badireleri aşacak inançta, belaları yenecek kuvvette olduğunu belirten Aras, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Türkiye ne zaman kıpırdasa, ne zaman doğrulup sorun ve sıkıntılarının çözümü için inisiyatif alsa ya bir kriz ya da bir kaos anında tetiklenmektedir.

Nitekim milli birlik ve kardeşlik ruhunu sabote etmek için kuyruğa girmiş karanlık çevreler, ülkemizin diriliş ve yükseliş gayesinden her zaman ürkmüşler, zaman geçirmeden başımıza üşüşmüşlerdir. İşler düzelmeye başlasa, bozguncular gecikmeden devreye girmişlerdir.

Türk milletini teslim almak, topraklarımızda boğmak maksadıyla tüm imkânlarını seferber etmişler, tarihin intikamını almak için yanıp tutuşup sıraya geçmişlerdir. Terörizm acımasız ve hain yüzünü bir kez daha göstermiş, maalesef milli yürekleri kavurmuş, milli vicdana ateş düşürmüştür. Kandan nemalanan, şiddetten faydalanan katiller insanlık düşmanları bir kez daha iğrenç yüzlerini ortaya koymuşlardır.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’in kuzeydoğusu Şeyh Horoz bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG VE DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet alan tankta bulunan beş kahraman askerimiz şehit olmuştur. Afrin’de şehit olan kahraman askerlerimizin ruhları şad olsun. Kederli ailelerinin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve aziz milletimizin başı sağ olsun.

Unutulmasın ki, terörizm asla kazanamayacak, hain amacına asla ulaşamayacaktır. Teröristler döktükleri kanda çırpına çırpına boğulacaklardır. Türkiye muktedirdir, Türk milleti kudretlidir, hıyanete göz açtırmayacaktır. Devletimizin terörle mücadelede göstermiş olduğu kararlı ve korkusuz mücadeleyi tavizsiz sürdürmesi en samimi dileğimizdir. Milli mukavemet kırılamayacak, milli birlik ve kardeşlik ruhu bozulamayacaktır. Türk milleti iman ve iradesiyle, ihanetin ve hainlerin belini kıracaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi terörle mücadelede ön şartsız milletin yanında, devletin arkasında, hükümetin destekçisidir. Zulme alkış tutan, zalimlere kucak açan, bölücülüğe ve düşmanlığa çanak tutan kim varsa kaybetmeye, bedelini ödemeye mahkum ve mecburdur. Allah’ın izniyle soysuzlar kazanamayacak, günahkârlar sonuca ulaşamayacaktır. İman ve milli asalet sahneden çekilmeden ihanet hakimiyet kuramayacaktır. Türkiye badireleri aşacak inançta, belaları yenecek kuvvettedir. Bilinsin ki; şehitler ölmeyecek, vatan bölünmeyecek, al bayrak da inmeyecektir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.