HDP boş konuşma!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, terör örgütü IŞİD ve PKK'ya yönelik yapılan hava...

25 Temmuz 2015 Cumartesi 13:09
 HDP boş konuşma!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, terör örgütü IŞİD ve PKK'ya yönelik yapılan hava operasyonlarına ilişkin açıklamalar yapmak için kameralar karşısına geçti.

Davutoğlu, konuşmasında 7 Haziran sonrası terör örgütlerinin gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin son verileri paylaştı.

281 TERÖR EYLEMİ

Başbakan Davutoğlu, şunları söyledi;

7 Haziran'dan bu yana 121 silahlı saldırı 15 adam kaçırma 17 haraç alma dahil 281 terör eylemi yapılmıştır. 3 polis 2 asker şehit edilmiştir. Bu zaman zarfında istifamızı vermiş ve görevi sürdürme talimatı alsak da ülkemizin geleceğini düşünür, gerekenleri yaparız. Çatışmasızlıktan bahsedenler siyasi bazı çevreler şunu bilsinler; uyurken şehit edilen 2 polisimizin faillerine bunu sorsunlar. Siz sessiz kalırsınız ama devlet sessiz kalmaz. Kimin parmağı varsa hepsinin cezası verilecektir.

Kaynak: (Ensonhaber.com)








Son Güncelleme: 25.07.2015 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.