Hem AK Parti hem Cemaat’e tepki

Alperen Ocakları Başkanı Fatih Yücel, geçtiğimiz gün Adliye Sarayı önünde ‘Paralel Medya Operasyonu’nu...

24 Aralık 2014 Çarşamba 17:24
 Hem AK Parti hem Cemaat’e tepki


Alperen Ocakları Başkanı Fatih Yücel, geçtiğimiz gün Adliye Sarayı önünde ‘Paralel Medya Operasyonu’nu protesto eden Ufuk Sağlık Sen’e tepki gösterdi.


2014 yılından bu yana adını, sanını duymadıkları Ufuk Sağlık Sen isimli bir sendikanın ortaya çıkarak  basın açıklaması yaptığını belirten Yücel, bu sırada  algı yönetimi yapmak amacıyla  Muhsin Başkan’ın posterlerini açan grubun  sanki  Alperenler de   kendilerini  destekliyormuş imajını vermeye çalıştıklarını ifade etti.


Yücel, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:  “Ufuk Sağlık Sen ve bunun gibi  fetorellerin payandası olan kuruluşlarla AK Parti arasında gerçekleşen bu savaşta  Alperenler taraf değildir ve bundan sonra da taraf olmayacaklardır.


İktidar ve paralel çeteyi uyarıyoruz, bizim üzerimizden algı yönetimi yaparak mitinglerde eylemlerde Muhsin Başkan’ın posterlerini açarak   5 yıldır adını ağzınıza almadığınız soruşturma dosyasını kapatmaya çalıştığınız Muhsin Başkan’ın üzerinden  bu memlekette prim yapmanıza müsaade etmeyeceğiz.


Bu yanlışa müsaade eden genel merkez ve il yöneticilerimize de bir çift sözümüz var. Hükümete, siyasete, cemaate, cemiyete, millete ve dahi devlete söylenecek onca sözümüz varken, hükümet ve cemaat kavgasında, ucuz beklentilerle sadece Cemaat'in avukatlığına yirmi yıllık fikri, siyasi müktesebatımızı teslim etmek ne demek oluyor? Aklın, vicdanın, izan duygusunun bu kadar kaybedildiği bir hercümerç içerisinde kendimizi taraf olarak ifade edeceksek, biz, devletin ve devlet geleneğimizin tarafındayız. Bu hassasiyetimiz tabii olarak bizi milletin hukukundan yana da yapar. Seçimlere az bir zaman kala, yıllardır siyasetin mevzilerinde, millete kurulan pusuları millet vicdanına ihbar eden bir şuuru temsil eden Büyük Birlik Hareketi'nin , yalnızca Cemaat'in sözcülüğüne soyunmuş olmasını da biz 'manidar' buluyoruz.


Büyük Birlik Hareketi , geometri literatürü ile kendisine bir pozisyon belirleyecek ise; bu pozisyon 'Cemaat'in paraleli' değil, devlet ve milletin buluştuğu 90 derecede olmalıdır.


Son olarak fetorellerin yan kuruluşları ve AK Partililere uyarımızdır. Muhsin Başkanımızın üzerinden ellerinizi çekin onun dirisini kullanamadınız ölüsünü de kullanmanıza biz müsaade etmeyeceğiz.


Alperen Ocakları İl Başkanı olarak, bundan sonra  Muhsin Başkan üzerinden prim yapmak isteyenleri  veya onu çok sevdiklerini beyan edenleri Muhsin Başkan’ın şehadet süreci ile ilgili de açıklama yapmaya veya yaparken yanımızda görmeye çağırıyorum.”




 

Son Güncelleme: 24.12.2014 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.