Hemşehrimiz Asım Balcı Bahçeli'nin konuğu oldu

Ankara’nın Altındağ İlçe Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile MHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Görüşmeye dair

15 Eylül 2023 Cuma 18:44
Hemşehrimiz Asım Balcı Bahçeli'nin konuğu oldu

Ankara’nın Altındağ İlçe Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile MHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

ALTINDAĞ OSMANİYE İÇİN SEFERBER OLMUŞTU

Görüşmeye dair değerlendirmelerde bulunan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “6 Şubat Depremi’nin hemen ardından ekiplerimizle birlikte Osmaniye’de yaraların sarılması için yoğun bir şekilde çalıştık. Burada öncelikle arama kurtarma ekiplerine yardımcı olduk. Osmaniye’de kurduğumuz 2 aşevi aracılığı ile her gün 4 bin kişiye sıcak yemek ikramında bulunduk. Osmaniye Valiliği’nin kurduğu konteyner kente de kendi atölyelerimizde ürettiğimiz konteyner evlerle destek olduk. Konteyner kentte ayrıca çocuklarımız için oyun parkı da kurduk.

BAHÇELİ TELEFONLA TEŞEKKÜR ETTİ, GENEL MERKEZDE GÖRÜŞTÜ

Osmaniye’deki çalışmalarımızı geçtiğimiz günlerde tamamladık. Çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi telefonla arayarak bizlere teşekkürlerini iletmişti. Telefon görüşmesinin ardından bizleri MHP Genel Merkezi’nde de ağırlayarak Osmaniye’deki çalışmalarımız adına teşekkürlerini yineledi. Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye nazik davranışları için bizlerde şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

ALTINDAĞ YATIRIMLARI HAKKINDA BAHÇELİ'YE BİLGİ VERDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Ankara’nın kalbi Altındağ’da hayata geçirilen yatırımlarla ilgili de bilgi sunduğunu ifade eden Balcı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Altındağ’a marka yatırımlar kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Ankara’nın kalbi Altındağ’da hayata geçirdiğimiz; Samanpazarı Meydanı, Hacı Bayram Veli Müzesi, Hacı Bayram Veli Külliyesi, Bilim Merkezi, kentsel dönüşümler, spor merkezleri ve kütüphaneler gibi önemli yatırımlarımızı da Sayın Devlet Bahçeli’ye aktardık. Yakın ilgileri ve destekleri için kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhur İttifakı olarak ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla taşımaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın inşallah” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 15.09.2023 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyen 2023-09-17 13:40:18

Bu adamların çoruma ne gibi faydası olmuş. Haber diye bunu yayınlıyorsunuz. Bize ne

Avatar
2024 aday 2023-09-16 21:18:13

Büyükşehir için adaylık yakışır hemşehrimize