‘Hepimiz bir Tayyibiz’

AK Parti Kadın Kolları yerel yönetimde kadın konulu program düzenledi.

22 Ocak 2014 Çarşamba 18:57
 ‘Hepimiz bir Tayyibiz’


AK Parti Kadın Kolları yerel yönetimde kadın konulu program düzenledi.

Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın açış konuşmasını

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün yaptı.

Gülgün, Türkiye’nin yarınlarının aydınlık olduğunu belirterek, bu memleketi artık titreyen ellerin yönetmediğini söyledi. Gülgün, “Recep Tayyip Erdoğan’ı harcamayı çok denediler. Bu memlekette bir tane Recep Tayyip Erdoğan var ama arkasında 72 milyon halk var. Siyasetin omurgası olmaya talibiz demiştik. Yüreğiniz rahat olsun bu memleket tertemiz insanlara emanettir.

Yükü ağır bir yola çıkmıştık. Hizmet edeceklerle yola çıktık ve devam ettik. Bu limanın zor olacağını bilerek yola çıktık. Mazlumların ve kimsesizlerin kimi olacağımızı söylemiştik. Kadın kolları kongremizin 3. Yılını kutluyor ve seçim sathına girdiğimiz bu günlerde hizmetimizin süresi tatili yok. Öyle bir liderle yola çıktık ki yurt dışında yaptığı mitinglerde bile sanki Türkiye’de miting yapar gibi kalabalıklara sesleniyor. Türkiye’nin yarını aydınlıktır.

Bu memleketi artık titreyen eller yönetmiyor. Teşkilatımızda herkes birer Recep Tayyip Erdoğan’dır, Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmet aşkı vardır. AK Parti iktidar oldu ama muktedir olamaz diyenlere rağmen büyüdü ve büyüyor.

Sadece seçim zamanlarında meydanlarda olmadığımız için içimiz rahattır ve rahat bir şekilde kapıları çalmaktayız. Bu limandan kalkan gemiye el sallamak yok, daha uğrayacağımız çok liman var. İsimler değişecek ama dava bir olacak.” Dedi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise, Türkiye’de güven ve istikrar ortamının bozulmak istendiğini dile getirerek, buna müsaade edilmeyeceğini vurguladı.





Son Güncelleme: 23.01.2014 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2014-01-23 13:05:29

ben değilim be ablacım..