İki ilçede daha doğalgaz sevinci

Çorum'un Bayat ve Uğurludağ ilçelerinde Doğalgaz Meşale Yakma Töreni düzenlendi.

05 Mayıs 2023 Cuma 22:58
İki ilçede daha doğalgaz sevinci

Çorum'un Bayat ve Uğurludağ ilçelerinde Doğalgaz Meşale Yakma Töreni düzenlendi.

MEŞALEYİ AHLATCI VE GÜL YAKTI

Bayat İilçesinde düzenlenen törende konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, ilçelerin doğalgaza kavuşmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Ahlatcı, Bayat ve Uğurludağ’a ‘Biz ne söz verdiysek onu yerine getiririz’ diyerek doğalgaz meşalesini yaktı.

BAYAT'A HİZMET SÖZÜ

14 Mayıs'a kadar gece-gündüz demeden sahada çalışacaklarını belirten Ahlatcı, “Bayat'ta Hayat Var sözüne dayanarak, Türkiye Büyük millet Meclisi'nde Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulacak hükümette Milletvekili olarak Çorum'a ve ilçelerimize hizmet vermeye çalışacağız.”dedi.

BİR MEŞALE DE UĞURLUDAĞ'DA

Bayat’tan sonra Uğurludağ’ı ziyaret eden Ahlatcı, burada düzenlenen programda 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayları Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekili seçimleri için destek istedi. ‘Tereciye tere satmaya gerek yok’ diyen Ahlatcı, Uğurludağ'ın halkının 14 Mayıs'ta gereğini yapacağını söyledi. Ahlatcı, ‘Aşkınan Koşan Yorulmaz’ inancıyla Türkiye Yüzyıl'ının inşası için dün olduğu gibi bugün de var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

‘DOĞALGAZ İLÇELERİN KONFORUNU ARTIRACAK’

Daha temiz ve ekonomik özellikleriyle doğalgazın Bayat ve Uğurludağ ilçelerinde yaşayan vatandaşların  yaşam konforunu artıracağını belirterek, yeni hizmetin hayırlı-uğurlu olması temennisinde bulunan Ahlatcı, Başta Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

‘İNGİLİZ OYUNUNU BOZACAĞIZ’

Uğurludağ halkının İngilizlerin Türkiye  oyununu bozacağını ifade eden Ahlatcı, “İngilizler Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesini yerine Kılıçdaroğlu'nun gelmesini istiyor. ben de şöyle diyorum Uğurludağ halkı bu oyunu bozacaktır diyorum.”dedi.

‘MİLLET İTTİFAKI HDP İLE MASAYA OTURDU’

Millet İttifakı’nı HDP ile masaya oturdukları için eleştiren Ahlatcı, Uğurludağ halkının hem HDP'yi hem de Kılıçdaroğlu'nu sandığa gömeceğini kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir oy farkı ile tekrar Cumhurbaşkanı seçileceğini savunan Ahlatcı, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çorumlulara emanet ettiği 4 milletvekili var. Bunları meclise göndereceksiniz, bizim başka yere vereceğimiz milletvekilimiz yok.” dedi. Ahlatcı, konuşmasında Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun'un çalışmalarını övdü.

BAYAT’TA ÇARŞI-PAZAR TURU

AK Parti  Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, 14 Mayıs'ta yapılacak seçim çalışmaları kapsamında Çorum’un Bayat ilçesini ziyaret etti. İlçede kurulan halk pazarında esnaf ve vatandaşla buluştu.

‘BAYAT YİNE REKOR KIRACAK’

Gördüğü ilgiden dolayı memnun olduğunu belirten Ahlatcı, AK Parti'nin Bayat'ta yine rekor oy alacağını iddia etti. Ahlatcı,14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek isteeyerek, “"AK Parti iktidarlarında Cumhurbaşkanımız liderliğinde bugüne kadar eğitimden sağlığa ulaşımdan yerli ve milli sanayi hamlesine kadar güzel işlere imza atıldı. Bu kazanımların korunması ve ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunu doğrultusunda yeni hedeflere ulaşılması adına milletimiz yine desteğini gösterecektir”dedi.

‘VATANDAŞIN AK PARTİ’YE GÜVENİ ZERRE AZALMADI’

Çorum’da hedeflerinin 4 milletvekili çıkarmak olduğunu vurgulayan Ahlatcı, şöyle dedi: “Bayat İlçemizde esnaf ve vatandaşlarımızdan partimize çok olumlu yaklaşım olduğunu görüyoruz. Asla istikrarı bozmak istemiyorlar. Ziyaret ettiğim esnaflar, Çorum'da 4 milletvekilinide mutlaka almamız gerektiğini söylüyorlar. Çok şükür Türkiye üzerinde oynanan çirkin oyunları esnaf ve vatandaşlarımız farkına varmış.  Şimdi 6'sı 7’si bir araya gelerek ittifak oluşturuyorlar. Muhalefetin kumpaslarına ve iftiralarına karşı milletimizin gönlünü asla çelemeyeceklerine Bayat'ta şahit olduk. Milletimizin gönlünde nasıl taht kurduysak bundan sonra da aynı duruşumuzu sergileyeceğiz. Bayatlı hemşehrilerimiz 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde yine istikrardan yana oy kullanacak. Vatandaşın AK Parti'ye olan güveninde zerre azalma olmadı."

KİMLER EŞLİK ETTİ?

Ahlatcı'ya Bayat ilçe ziyaretinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeki GL 2023-05-06 08:36:21

Zeki Gül'ün olduğu yerden hemen uzaklaşın. Alaca seni seçmediysen biz neden sana oy verelim? Birde devletten kaç maaş alıyorsun açıklar mısın?

Avatar
F.Ç 2023-05-06 00:25:19

Ya milletvekillerinin hepsini alacağız diyorsunuz. İnsaf be..sizi kayıtsız destekliyen MHP' ye 1 vekili çok mu görüyorsunuz...yazık.. yazık..yapmayın..MHP sizin bu düşüncenizi hak etmiyor..Desteği hak etmiyorsunuz. Ey ülkücü titre ve kendine dön...

Avatar
Nazmi 2023-05-06 00:54:16

Vahit kayirici duymasın kovalar hepinizi

Avatar
Şirket 2023-05-06 03:36:51

Akparti Ahlatci holding Milletvekili Adayı Sn Yusuf kardeşim kendisi iyi bir insan olduğunu biliyorum. Lakin şu Ahlatci Holding kisvesin den kurtulman lazım sen bu milletin vekilisin Ahlatci holdingin değil. Bak sana bir arkadaş tavsiyesi ileride keşke vekil olmayaydim da dememen için Çorum'a bir çivi çakıp 100 mıh saplayanlardan uzak durursan ALLAH CC seni Hz Yusuf gibi korur. Senin gorevin mihlari çıkarmak başka mihlar caktirmamak. Naçizane tavsiyem olsun. İNŞALLAH başarılı olursun. Biliyorsun Hz İbrahim AS babasına rağmen putları kırmıştı. Sende bu şehrin putlarını kirman lazım. Yokluğun zorluğun zulmün adaletin ne olduğunu belki bizden daha iyi biliyorsun. Selamünaleyküm.

Avatar
Niçin 2023-05-06 04:36:27

Kendilerine göre uygun , siyasetin gereğini yapıyorlar
Her parti dört milletvekilinide almak ister..Sasirilacak durum yok.Oyunu kurallarına göre oynuyorlar diye dusunuyorum

Avatar
Bayatlı 2023-05-06 04:57:52

Bayat Çankırı arası yapılmayan bölümler mevcut. Karayolları, Bayat çıkışı İskilip Çankırı kavşağı genişlemeli

Avatar
Vites 2023-05-06 06:04:19

Tren yolları lazımdır Çorum ilimize hemide ağır sanayimiz içindir lazım olan.Yük treni için Akdeniz ve Karadeniz e kadar bağlantı sağlayan tren yolu istiyoruz çok mu zor

Avatar
Kenan 2023-05-06 08:47:57

Uğurludağ size gerekli cevabı verecek hiç merak etmeyin