İki soru ve işte Uslu'nun cevabı

Merak edilen 2 soruyu AK Parti Milletvekili Salim Uslu'ya sorduk. İşte Uslu'nun verdiği cevap:

10 Aralık 2017 Pazar 20:10
İki soru ve işte Uslu'nun cevabı

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun dün katıldığı bir televizyon programında eğitim ve içme suyu yatırımlarına ilişkin değindiği iki konu olmuş.

Programı izleyen bazı okurlar, Sayın Uslu’nun dikkat çektiği iki mesele üzerine akıllarına takılan, merak ettikleri soruları aktardılar.

Mevzulardan birisi Yıldırım Beyazıt İHO’nun yeni binasının 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’na yetişip yetişmeyeceği, diğeri ise Alaca Koçhisar Barajı’ndan Çorum’a içme suyu getirilmesi için isale hattı ihalesinin akıbetiydi.

Her iki soruyu telefonla görüştüğümüz AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya yönelttik

İşte Uslu’nun cevabı;

  • Alaca Koçhisar Barajı’ndan Hatap Barajı’na su getirilmesi için protokol yapılmıştı. İsale Hattı için proje çalışması devam ediyor. Çorum’un içme suyu ihtiyacı için Koçhisar Barajı’ndan Hatap Barajı’na su getirilecek. Bürokraside işler bazı prosedürlerin yerine getirilmesi nedeniyle çok hızlı ilerlemiyor.
  • Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu’nun yeni  binasını hayırsever işadamımız Avni Çelik yapacak. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’na yetiştirmek istiyoruz. Protokollerinin yapıldığını biliyorum. Ayrıca Avni Bey sosyal sorumluluk projesi kapsamında 4 ayrı okulu daha hayırsever işadamlarına yaptıracak.

Son Güncelleme: 11.12.2017 01:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2017-12-11 01:25:09

Çocuklarımızın yeni binalarında tekli eğitime geçeceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz.Emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyorum.

Avatar
Egitimci veli 2017-12-11 07:50:11

Şu şartlarda altında Yıldırım Beyazıt seneye yetişmez. Salim Uslu'nun hiç ilgilendiğini düşünmüyorum

Avatar
Osman 2017-12-11 14:47:35

Okulun seneye yetişmesini temenni ediyorum saygılar

Avatar
ayse hanim 2017-12-11 15:11:28

okulun bir velisi olarak okulumuzun biran once bitmesini istiyoruz mahallebizin disinda bir okula gitmeleri bizleri ve ogrencilsrimizi cok yoruyor lutfen bu konuyla ilgilenin...

Avatar
Öğrenci velisi 2017-12-11 18:19:10

Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu’nun enkazının kaldırılmasına rağmen haala kazma vurulmamış olması veliler olarak aklımıza ihmalleri getirmektedir. Seneye eylüle yetişeceğe benzemiyor. İkili öğretim yüzünden Çocuklarımız gece 20:00 da eve gelmektedir.