İnce bir mesajla adaylığını duyurdu

Çorum'un renkli simalarından Mustafa Gökgöz, milletvekili aday adayı olduğunu ince mesajlarda duyurdu.

16 Mart 2023 Perşembe 10:27
İnce bir mesajla adaylığını duyurdu

Yusuf Ahlatcı’nın yönetiminde AK Parti İl Başkan Yardımcısı olarak görev alan Mustafa Gökgöz, milletvekili aday adayı olduğunu açıklarken, reklam afişinde verdiği mesajlarla dikkat çekti.

BU ŞEHRE GEÇERKEN UĞRAMADIM

Gökgöz Çorum’un adının yer almadığı milletvekili aday adayı sıfatıyla verdiği mesajında, “Geçerken uğradığım değil, ömrümü geçirdiğim şehir için adayım. Poz vermek için değil omuz vermek için adayım. Parası olan için değil, yarası olan için adayım. Ayağı yere basan, fizibilitesi yapılmış projeler için adayım” ifadelerine yer verdi.

BİTİRDİĞİ ÜNİVERSİTELER HABER KONUSU OLDU

Çorum’un renkli simalarından 52 yaşındaki Gökgöz’ün asıl mesleği bilgisayar mühendisliği. Ancak kamu yönetiminden medya iletişime, iş güvenliği uzmanlığından arabuluculuğa kadar 18 ayrı üniversite bitirmesiyle yaygın basına haber konusu olan bir isim.

ESKİDEN LİBERAL DEMOKRAT PARTİ BAŞKANIYDI

AK Parti öncesinde Genel Başkanlığını Besim Tibuk’un üstlendiği Liberal Demokrat Parti Çorum İl Başkanlığı görevinde de bulunan Gökgöz’ün, ‘Medyatik Şiddet’ isimli bir kitabı ve yayınlanmış şiirleri bulunuyor. İngilizce, Kazakça ve Arapça bilen Gökgöz, evli ve 2 çocuk babası.

Son Güncelleme: 16.03.2023 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gören adam 2023-03-16 13:51:55

Çorum il ilçe kamuoyu araştırması sonuçlarına göre ak parti CHP iyi parti mhp birer vekil çıkariyor boşa kimse umutlanmasın

Misafir Avatar
murat 2023-03-16 18:46:19 @Gören adam

akp:2, chp:1 ip:1
mhp: baraj altı

Beğenmedim! (0)
Avatar
Hasan 2023-03-16 14:38:08

Hayırlı uğurlu osun. Mesaj gerçekten güzel ve gerçekçi.

Avatar
Kenan 2023-03-16 18:38:07

Avukat Veysel Burcu aday adayı değilmi. Aday çıkarsa Çorum Şaha kalkar