İşte Bahçeli’nin Çorum mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı İsmail Lek, İl Sekreteri Tahsin Gündem, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan...

29 Ocak 2014 Çarşamba 14:12
 İşte Bahçeli’nin Çorum mesajı


Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı İsmail Lek, İl Sekreteri Tahsin Gündem, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakkı ŞenelL ve Siyasi İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Sezikli ile birlikte MHP Genel Merkezi’ne ziyarette bulundu.

İlk olarak MHP Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve son olarak ise Genel Başkan Devlet Beahçeli ile bir dizi görüşmelerde bulundu.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin makamında gerçekleştirilen ziyaret çok samimi bir atmosferde geçti.

Bahçeli mesajında, şöyle dedi; “Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimin ülkemiz adına hayati bir seçim olduğunun farkında ve bu yönde çalışmaları eksiksiz bir şekilde devam etmektedir. Çorum’dan aldığımız olumlu haberler ise gücümüze güç katmaktadır.

Yaptığımız araştırmalarda Milliyetçi Hareket Partisi Çorum’da 1. parti olarak gözlemlenmekte ve bu da bizleri gayet mutlu etmektedir. Çorum Belediyesi’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nin önde olduğu haberleri ise bizleri daha bir mutlu hale getirmektedir. Esasen Çorum bizim için her zaman ayrı bir öneme sahiptir. Ama bu güzel haberlerin 30 Mart akşamına kadar gelmesi için rehavete kapılmadan çalışmanız gerekmektedir. Hiç şüphesiz bu yönetim Çorum’da tarihi bir misyon yüklenmiştir. Sizlere güvenimiz tamdır. Hiçbir zaman sizlere olan desteğimizi esirgemeyeceğimizi de bilmenizi isterim.

Yapılan dedikodu, fitne fesat ve kışkırtmalara aldanmadan aldığınız bayrağı en tepeye dikmeniz, bunda da bizim yapmamız gereken ne olursa sonuna kadar yapacağımızı da milletimizin bilmesi gerekmektedir.

Sizlerin vesilesi ile kıymetli yönetici arkadaşlarıma, tüm adaylarımıza, partililerimize ve aziz Çorum Halkına selamlarımı ve güvenlerimi iletiyorum.

İnşallah aziz Çorumluların teveccühü ve yüce yaradanın izni ile Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediyesi’ni ve tüm ilçe belediyelerini alacaktır ve ben 30 Mart’tan sonra gelip halkımıza teveccühlerinden dolayı şükranlarımı bildireceğim. Şimdiden yolumuz, bahtımız açık olsun”

MHP Çorum yöneticileri Bahçeli’ye leblebi ikram ettikten sonra genel merkezden ayrıldı.





Son Güncelleme: 29.01.2014 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.