İşte Erdoğan’ın istediği aday profili

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçim startının kongre ile verileceğini hatırlattığı toplantıda, belediye başkan adaylarının profili de belli oldu.

12 Ağustos 2023 Cumartesi 16:31
İşte Erdoğan’ın istediği aday profili

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçim startının kongre ile verileceğini hatırlattığı toplantıda, “Seçimlere daha çok çalışacağız. Mevcut ekonomik tabloyu oluşturan gerekçeleri halka iyi anlatmamız lazım. Belediye başkanlıkları için iyi adaylar belirlemeliyiz. Toplumda karşılığı olan, sevilen, doğru adaylar üzerinde duracağız” dediği kaydedildiAK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim kampanyasının da startını vereceği olağanüstü kongrenin tarihi 7 Ekim olarak kesinleştirildi. Yerel seçimden sonra olağan kongre süreci de başlatılacak..

Milliyet'in haberine göre, olağanüstü kongre sürecinde AK Parti'nin yalnızca ana kademesi yenilenecek. Yerel seçimlerin ardından olağan kongre süreci, mahalle, belde, ilçe ve il kongreleriyle başlayacak ve 2024'ün sonbaharında büyük olağan kongre yapılacak.

21 İL BAŞKANI DEĞİŞTİ

MYK'da Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, kongreye yönelik çalışmalarla ilgili yaptığı detaylı sunumda, il ve ilçe teşkilâtlarında yapılan revizyonu anlattı. Belediye başkanı ya da belediye meclis üyesi olmak isteyen il ve ilçe başkanlarının görevlerinden ayrılması talimatı kapsamında bugüne kadar 21 il başkanının yerine yeni isimlerin atandığına işaret eden Kandemir, il ve ilçe yöneticilerindeki değişimlerin süreceğini bildirdi.

ERDOĞAN'DAN SEÇİM TALİMATI

Erdoğan’ın yerel seçim startının kongre ile verileceğini hatırlattığı toplantıda, “Seçimlere daha çok çalışacağız. Mevcut ekonomik tabloyu oluşturan gerekçeleri halka iyi anlatmamız lazım. Belediye başkanlıkları için iyi adaylar belirlemeliyiz. Toplumda karşılığı olan, sevilen, doğru adaylar üzerinde duracağız” dediği kaydedildi.

YAYGIN BASIN

Son Güncelleme: 12.08.2023 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anlatin 2023-08-12 18:11:41

"Mevcut ekonomik tabloyu oluşturan gerekçeleri halka iyi anlatmamız lazim" demis reis. Evet iyi anlatmak lazim. Bakalim benzin, mazot kac olacak yerel secimlere kadar. Birde sarayda hayat nasil gidiyor, cift maas alan burokratlari , 7500 tl emekli maaslarini da anlatsinlar lutfen.

Avatar
İsmail 2023-08-12 19:31:35

Lütfen gelip anlatsınlar ben ekonomistim bunlar ekonomiden anlamazlar diyip dünyada eşi benzeri olmayan adını bile koyamayacağımız şeylerle ülkeyi bu hale nasıl getirdiniz bi anlatın ülkede yerli milli bi şey kalmadı hepsini sattınız yerli milli bi biz kalmıştık Arapları doldurdunuz ha bire ürüyorlar yakında bizde kalmıyacaz ya normal gıda alamadığımız için ölecez yada Araplara karışıp acayip bi nesil olacak ya bir aile demiyorum bir kişi 7500 lira ile nasıl geçinir gelip bi anların vekiller 85.000 alacak yetmiyecek yok huzur hakkı yok yön kurulu üyeliği 3-5 maaş bi anlatın

Avatar
Vatandaş 2023-08-13 02:56:01

Çalıyor ama çalışıyor diyeceğimiz adaylar . Birde ...taparcasina embe basma tulumba olmasın gerisini herkes halleder.

Avatar
Güldürmeyin yahu :)))) 2023-08-13 15:35:59

Genel seçim de gördük. Eğer yine aynı kafa ile aday bakarlarsa işleri zor. Nice aday vardı gittiler başka adamlar ayarladılar.

Avatar
Adaycık 2023-08-13 21:02:09

VAllahi rektörü tarif etmiş.

Avatar
İskilipden 2023-08-12 17:57:31

İSKİLİP belediye başkanlığı alınmalı REİSİM.
Aday iyi belirlenmeli meclis de kaliteli insanlar topluluğundan olmalı. belediyeden malları peşkeş yapilmamali. Devlet malını yiyen ihya olmaz bu yazı kocaman yazılması gerekli vicdanlara

Avatar
Mesala dedik 2023-08-12 23:47:20

En iyi aday Sarı çizmeli memet ağa

Avatar
SEVİM KOŞ 2023-08-13 16:00:21

.....sız aday istemiyoruz