İşte Kayrıcı’nın Çorum'dan talebi

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Çorum'da sivil toplum kuruluşlarından sorun ve ihtiyaçların aktarılması hususunda kendilerine yardımcı olunmasını istedi.

05 Eylül 2023 Salı 10:04
İşte Kayrıcı’nın Çorum'dan talebi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Çorum'da tüm kurum ve kuruluşların sorunların çözümü, taleplerin yerine getirilmesi konusunda birlikte hareket etmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Biz milletvekilleri nerede ne olduğunu, kimin ne sorunu, ne ihtiyacı olduğunu bilemeyiz. Bu konuda sizler bize yardımcı olmalısınız.”dedi.

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Çorum’un tüm sorunlarının çözümü ve beklentilerin karşılanabilmesi için tüm kurum ve kuruluşlarla ve özellikle de sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışacaklarını söyledi.

Kayrıcı, kentteki programları çerçevesinde Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nı ziyaret etti. Kayrıcı’ya İl Başkanı M. İhsan Çıplak, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kurtbaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik eşlik etti.

Ziyarette ayrıca Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan yılmaz, Dikici ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık, PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı, Çorum Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Hacı Koca, Odun ve Kömür Satıcıları Derneği Başkanı Osman Şahin de yer aldı.
Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ve oda yönetimi tarafından karşılanan Milletvekili Vahit Kayrıcı, oda başkanlarıyla esnaf ve sanatkarlar ile çiftçi ve üreticilerin sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

ÜLKE VE ÇORUM’U ÖZETLEDİ

Çorum’un ve ülkenin içerisinde bulunduğu durum hakkında düşüncelerini dile getiren Milletvekili Vahit Kayrıcı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden Çorum’un ihtiyaçları ve sorunları ile ilgili olarak işbirliği içerisinde olmak için destek istedi.

TÜM PAYDAŞLARA BİRLİK

Milletvekilliğinin geride kalan 3.5 aylık bölümünün ziyaretlerle geçtiğinin altını çizen Kayrıcı, bundan sonraki süreçte ise, başta diğer milletvekilleri, vali, belediye başkanı olmak üzere tüm kesimlerle birlik beraberlik içerisinde hareket etmeyi arzuladıklarını kaydetti.

BİZE YARDIMCI OLUN

Tüm kurum ve kuruluşların sorunların çözümü, taleplerin yerine getirilmesi konusunda birlikte hareket etmesi gerektiğine işaret eden Milletvekili Kayrıcı, “Biz milletvekilleri nerede ne olduğunu, kimin ne sorunu, ne ihtiyacı olduğunu bilemeyiz. Bu konuda sizler bize yardımcı olmalısınız. Esnafın sorunlarını oda başkanları, çiftçinin ve üreticinin sorunlarının ziraat odası ve Pankobirlik gibi kuruluşlar daha iyi bilir. Sizin talepleriniz daima başımız üstünedir. Zaman zaman tüm kesimlerle bir araya geleceğiz, sorunlarımızı tartışacağız, çözüm yollarını birlikte arayacağız. Ayrıca Ankara’da bir evinizin olduğunu unutmayım. Kapım, her zaman sizlere açık olacaktır” diye konuştu.

TÜRK BAYRAKLI İSİMLİK

Ziyaret sırasında Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Milletvekili Vahit Kayrıcı, üzerinde Türk bayrağı bulunan isimliği hediye etti.

Son Güncelleme: 05.09.2023 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Poliklinik Sekreteri 2023-09-06 06:34:34

Sayın Vekil;Sürekli işci kadrosundaki poliklinik sekreteri,klinik destek,temizlik çalışanlarının 4 yıldır çözülemeyen,sürekli ertelenen ciddi problemleri var.Bu konu üzerinde de çalışma yaparsanız seviniriz.İlginize teşekkürler.

Misafir Avatar
Temizlikci 2023-09-06 17:51:46 @Poliklinik Sekreteri

Klinik destek kardeşim fırsatını bulsa intikam almak geri gelecek.Rabbim bir daha ona böyle makamları nasip etmesin.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Klinik destek 2023-09-06 12:18:51 @Poliklinik Sekreteri

Tuncay efendi kaç kez gittin kaç kez geldin sayısını bilen yok.Attığın kazığı da yıllardır kimse çıkaramadı.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Tuncay 2023-09-06 10:27:09 @Poliklinik Sekreteri

Bir kaşık suda fırtınalar kopararak olmayan sorunlarınızı çözemezsiniz.Gidersiniz konuşulur.Anlayacağız dille kol kırılır yen içinde kalır.

Beğenmedim! (18)
Avatar
Alparslan 2023-09-09 18:52:11

Vahit baba bugüne kadar el atıpta çözemediğin hiç bir şey yok.Hastanede çalışan arkadaşlarında sorunlarını çözüver.Büyüksün.emrindeyiz.

Avatar
Malum 2023-09-06 20:47:37

Tüm kamu kurumlarında özellikle hastane çalışanları vatandaşa kaba ve saygisız davranmaktadir. Kamu çalışanlarına, gorevlerinin hizmet olduğunu ve maaşlarını bu milletinden emekleri ile ödendiğini hatırlatmak gerek.

Avatar
Doğru söyleyen 2023-09-06 11:55:10

Rektör problemini çok güzel hallettiniz sıra diğer problemlerin çözümüne geldi. Minik serçenin dediği gibi geç bunları

Avatar
Vtndş 2023-09-05 14:41:29

Sayın vekilim
Hala koltuğundan kaldırılamayan FETÖCÜ hainleri kaldırın lütfen.

Avatar
Gerçek Tuncay 2023-09-07 17:31:53

Taşerondan Sürekli İşci kadrosuna geçen arkadaşlarla aramızda sorun olması söz konusu olamaz.Hepiniz kardeşimsiniz.

Misafir Avatar
Mağdur Klinik Destek 2023-09-09 10:07:59 @Gerçek Tuncay

Yaptığın kötülükleri unutmadık,unutmayacağız.Helalleşme yok.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Ülkücü Güvenlikçi 2023-09-07 18:09:49 @Gerçek Tuncay

Hadi ordan.Zoru görünce geri adım attın.

Beğenmedim! (0)