İşte MHP’nin aday adayları

MHP’den Çorum Milletvekili Aday Adaylığı için toplam 22 isim başvurdu.

25 Mart 2023 Cumartesi 22:47
İşte MHP’nin aday adayları

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, partisine aday adaylığı için başvuran isimlerin listesini paylaştı.

Karapıçak, 14 Mayıs seçimlerinde 22 ismin Çorum Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyurdu.

İşte o liste:

Son Güncelleme: 26.03.2023 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum... 2023-03-26 14:58:39

İsmail GEZER Baskan bir tane ilk sira onun hakki;)

Avatar
Efsane 2023-03-26 00:20:39

MHP nin yıllardır varlık sebebini türk milliyetçiliğini koruduğu iddiası ile bu ülkede ne gibi faydaları olduğunu incelemek gerekir. Mesala ALLAH CC ayetinde şöyle diyor. Biz isteseydik sizleri bir toplum bir kavim bir ırk bir renk ve dilde yaratirdik. Ancak biz sizleri ayrı kavimler ve irklardan renklerden yarattık diyor. Bu kadar açık seçik şekilde ayeti kerimede belirtilirken. Bir azınlığın Türkçülük Kürtçülük üzerinden muahalefet etmesi olsa olsa Rabbimin ayetlerine karşı durmaktır. Devleti koruduğunu söyleyenler Kendisinin yaratmadığı nimetlendirmedigi güç ve kutret sahibi olan ALLAHA kendini eş koşacak kadar eylem söylem ve politikalar içinde olması gerçekten insan için azap verici. Bunu şöyle ozetleye biliriz. Batının ve doğunun RABBİ ALLAH Türkler yada Kürtler değildir. Biz sadece iyilikte yarisabiliriz. Onun için birilerinin daglarda hüküm sürme çabası birilerinin ovalarda hüküm sürme çabasında dünya nimetleri ve ALLAH kelamı yoksa ikisininde hukmunun bir önemi yok. Milliyetçilik, Dincilik, Türkçülük, Kürtçülük, Sagcılık,Solculuk gibi bölen ne varsa insan ürünü turevlerdir. Onun içindir ki Peygamber SAV benim ümmetim 72 fıkraya ayrılacaktır hadisi bize ışık tutuyor. Şu anda 72 fıkrayı bırakın 1072 fıkraya ayrılmış durumdayız. Dağdaki eli silahlı olanlar teröristler peki ovada elinde silahlı olan mafyacilik oynayanların arasındaki fark nedir. Eğer Devletin ve milletin temel kazanımları savunacaksa bu kendi vatandaşına karşı değil. Dışarıda bize karşı savunulması gerken şeylerdir. Dışarıda kafir diye adlanadirdiginiz her ne varsa alınıp satılıp kullanıp anlaşıp gerektiğinde yasa ve yonetmeliklerine kadar iyi yada kötü ne varsa faydalanirken.iceride Alevi Sünni vb gibi olagan dışı bir gayret göstererek güçlü bir ülke inşaa edilemez. Dağdaki teröre silah bırak derken mafyayi itibarli kılmak. Milliyetçiliği sadece meseb ve irklar üzerinden yaparken hırsıza yolsuza meşrutiyet kazandırmak. Birbirinden pek farkı yok sebebi ikiside vatan haini olmak kim bu devleti milleti zayifkatacak bir şey yapıyorsa ikiside aynı. Onun için adalet mülkün temeli sözü malikul mülk yani Mülkün sahibi tek olan ALLAHTIR. Öne geçmek için birbirini ezenler ile gerçekten zarar görmemek için geride kalmayı tercih edenler ciddi anlamda husrandadir. Adayliginizi bu doğrultuda yapmadığınız ve Bağlı olduğunuz kuruma bu telkinleri yapamadığınız sürece sadece husranda bir siyasetçi olarak yaşarsınız. Hayırlı olur İNŞALLAH.

Avatar
By 2023-03-26 03:08:16

Hani liste?

Avatar
Çorumlu 2023-03-26 10:25:56

Hani liste?

Avatar
Anlamadım 2023-03-26 13:14:21

Bu "efsane" ne anlatıyor????

Avatar
Çorum 19 2023-03-26 18:34:48

MHP bu ülkenin emniyet subabidir olmazsa olmazıdır bırakın ümmet iliği hangi Arap müslüman seviyor türk milletini

Misafir Avatar
Rt 2023-03-27 15:11:19 @Çorum 19

Dün Ecevitin sol koluydu, bugun RTEnin sag kolu. Koca partiyi yavru muhalefet deyip oturtup kaldiranlarin oyuncagi oldu koskoca parti, ne subobu!

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Emeklii 2023-03-26 21:42:33 @Çorum 19

Çorum 19 2015 te yazsan cevap vermezdim bu yazıya mil.iyetçiliği ayaklar altına alırım valilere hendek katılırken görmeyin diyen sınırda çadır mahkemeleri kuran devletin tv da Öcalanı mektubunu kardeşine o,utturan şehide kelle diyen T.C. kurumlardan kaldıran andımızı yasaklayan ortak olanlar olsa olsa AKP nin subabidir

Beğenmedim! (1)