İYİ Parti kendi logosuyla seçime giriyor

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Erkan Yıldız, önümüzdeki yerel seçimlere tüm il ve ilçelerde kendi logolarıyla ve kendi adlarıyla gireceklerini bildirdi.

14 Eylül 2023 Perşembe 13:01
İYİ Parti kendi logosuyla seçime giriyor

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Erkan Yıldız, önümüzdeki yerel seçimlere tüm il ve ilçelerde kendi logolarıyla ve kendi adlarıyla gireceklerini bildirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 81 ili tamamında seçimlere tek başına gireceklerini açıkladı.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu, Genel Başkan Meral Akşener’in başkanlığında toplandı.

Toplantıda; İYİ Parti'nin Türkiye'nin 81 ilinde ve bütün ilçelerinde kendi logosu ve kendi adayıyla seçime girmesi kararı alındı.

Dün gerçekleşen ve yaklaşık 4 saat süren toplantıda 81 ilde aday çıkarma kararı oylandı ve oy çokluğuyla karara bağlandı, resmiyet kazandı.

Partinin kararını değerlendiren İYİ Parti Çorum İl Başkanı Erkan Yıldız, “İYİ Parti'mizin bütün Türkiye'de kendi logosu ve adaylarıyla seçime girme kararı ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Rotamız net pusulamız millet” dedi.

Yıldız, Çorum’da da merkez ve tüm ilçelerde belediye başkanlığına ve meclis üyeliklerine aday çıkartacaklarını, hazırlıklara şimdiden başladıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Batandaş 2023-09-15 07:24:22

Büyük ihtimalle son seçimi olur. Yanındaki kurmayları Ağıralioğlu gibi adamları tanıyamayandan lider olmaz. Mesela Çorum'da da eski kuyumcu adamları teşkilata alması da kendisine olan güveni iyice bitirdi.

Avatar
Döndü 2023-09-14 15:19:53

Anasının adı döndü meralin döner de döner yaprak döner dönmez bunun kadar ????

Avatar
Kadir 2023-09-14 22:43:02

Bundan sonra Bütün oylarım Reise..