İYİ Parti’de Cemil Hoca dönemi

İYİ Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığına emekli öğretim görevlisi Cemil Sözen atandı.

03 Ekim 2023 Salı 15:30
İYİ Parti’de Cemil Hoca dönemi

İYİ Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığına emekli öğretim görevlisi Cemil Sözen atandı.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Orhan Odabaş’ın yurtdışına gidecek olması nedeniyle görevinden istifa etmesinin ardından İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız’ın teklifi ve Genel Merkezin onayı ile Merkez İlçe Başkanlığına emekli öğretim görevlisi Cemil Sözen getirildi.
İYİ Parti’nin merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

Merkez İlçe Başkanlığına atanan Cemil Sözen, görevine başladı.

CEMİL SÖZEN KİMDİR?

1960 yılında Çorum’un Kargı kazasında dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kargı’da tamamladı. 1980 yılında Çankırı Sağlık Meslek Lisesinden sağlık memuru olarak mezun oldu. Adana – Bahçe Merkez Sağlık Ocağında ve Ankara Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Şubesinde sağlık memuru olarak görev yaptı. 1988 yılında Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsünü bitirerek Tokat Sağlık Meslek Lisesine meslek dersleri öğretmeni olarak atandı. 1989 yılında Niksar Sağlık Meslek Lisesini kurmak üzere kurucu müdür olarak Niksar’a görevlendirildi. 3 yıl Niksar Sağlık Meslek Lisesinde okul müdürü ve meslek dersleri öğretmeni olarak görev yaptı. 1992 yılında Kayseri Yüzbaşıoğlu Sağlık Eğitim Enstitüsüne enstitü müdürü olarak atandı. 1997 yılında İstanbul Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesinde lisansını tamamladı. 1998 yılında bir kısım sağlık meslek liseleri ile birlikte sağlık eğitim enstitülerinin de kapatılması-üniversitelere devredilmesi – üzerine kendi isteği ile Çorum Sağlık Müdürlüğü Eğitim Şubesine tıbbi teknolog (sağlık eğitimcisi) olarak tayin edildi. 2000 yılında Hitit Üniversitesi Çorum Sağlık Yüksek Okulunun açmış olduğu sınavı kazanarak öğretim görevlisi olarak bu kuruma geçti. 2013 yılında bu kurumdan öğretim görevlisi olarak emekli oldu. İngilizce öğretimi için Malta ve Amerikan’ın Wisconsin Eyaletinde bulundu.

Cemil Sözen’in ‘İlkyardım, Sağlık Eğitimi ve Sağlık Yönetimi’ olarak yayımlanmış ders kitapları bulunmaktadır.

Evli ve iki çocuk babası olan Sözen. İyi düzeyde İngilizce bilmektedir.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dikkat 2023-10-04 00:09:45

Acaba iyi araştırıldımı!!!