Kadınlarla Meclis'e çıkartma yaptı

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş Ankara'da bazı temaslarda bulunarak Oğuzlar'ın sorunlarını siyasilere aktardı

05 Nisan 2018 Perşembe 10:08
Kadınlarla Meclis'e çıkartma yaptı

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, çoğunluğu kadınlardan oluşan 25 Kişilik bir ekiple Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne çıkarma yaptı.  

Ateş Ankara temaslarına dair yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisinin meclisteki grup toplantısına katıldıklarını, toplantı sonrası CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettiklerini bildirdi. Ateş, görüşmede ilçenin sorunlarını Kılıçdaroğlu’na aktardıklarını belirterek,  daha sonra TBMM İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu , diğer vekiller Tufan Köse, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’la birlikte Oğuzlar’ın sorunlarını masaya yatırdıklarını açıkladı. Ateş, “Çözüm yolları konusunda sayın vekillerimiz söz vererek bizim için diğer ilçeler ne ise Oğuzlar da aynıdır deyip bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman Oğuzlar halkının yanında olacaklarını söylediler. Oğuzlar ekibine yemek dahil çeşitli ikramlarda bulunan sayın milletvekillerimize ekibimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Oğuzlar halkı adına teşekkür ederim.'' dedi.

Son Güncelleme: 05.04.2018 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.