Kalender adaylığını açıkladı

CHP Merkez ilçe Başkanı İsmail Kalender, yeniden aday olduğunu açıkladı.

08 Ocak 2020 Çarşamba 13:16
Kalender adaylığını açıkladı

CHP Merkez ilçe Başkanı İsmail Kalender, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Parti binasında düzenlenen basın toplantısında İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi'nin kongre süreci hakkında özet bilgi vermesinin ardından konuşan Kalender, iktidarın uygulamalarını eleştirerek, CHP’nin umut olduğunu söyledi.

Partisinin verdiği her görevi devrimci bir genç olarak yerine getirmeye çalıştığını belirten Kalender, tüm seçimlerde aktif olarak çeşitli görevlerde bulunduğunu ifade etti.

CHP’nin hayatının her döneminde kendisi için odak noktası olduğunu belirten Kalender, bu süreçte birlikte çalıştıkları teşkilatların tüm kademelerine teşekkür etti.

Kalender, konuşmasında özetle, “Mükemmel değilim, eksik ve hatalarım olabilir. Ama güçlü bir iradem ve kararlılığım var. Bugüne kadar partimi en üst seviyeye samimiyetle çıkarmaya çalıştım. Çorum’un çağdaşlaşmasına hizmet etmek en büyük borcumuzdur. Kimseyi ötekileştirmeden bir ve beraber, el birliği ile iktidar olmak, partimizi yerelde ve genelde iktidar yapmak için merkez ilçe başkanlığına adayım. CHP olduğu sürece çağdaş Türkiye umudu hiçbir zaman bitmeyecektir.” dedi.

Son Güncelleme: 08.01.2020 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.