Karaca’dan MÜSİAD’a ziyaret

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Müstakil Sanayici ve...

16 Mart 2015 Pazartesi 19:03
 Karaca’dan MÜSİAD’a ziyaret


AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi’ni ziyaret etti. 

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, ziyarette MÜSİAD Başkanı M. Ahmed Köksal’a yeni görevinde başarılar diledi.

Çorum’un geleceği adına, üzerlerine düşen sorumlulukların bilincinde olduğunu dile getiren karaca, “Bu sorumlulukları yerine getirebilmek ve şehrimizin gelişimini sürdürebilmek için hepimiz gönül birlikteliği içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir. El birliği ile hep birlikte başarımızı devam ettireceğiz. Bir olacağız, diri olacağız ve iri olacağız. Biz bir ve beraber olarak, kardeş olarak birbirimize kenetlendiğimizde her engeli aşacak ve büyük Türkiye’nin inşasında Çorum’un yerini almasına katkı sağlayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Karaca, MÜSİAD’ın Türkiye’nin, iktisadi, sosyal ve kültürel gelişimine hizmet ettiğini, bu amaç için raporlar ve yayınlar hazırlayarak muhataplarına sunduğunu hatırlatarak, artık dünyanın dört bir tarafında olan MÜSİAD’ın her gün gücüne güç kattığını belirtti.

MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karaca’ya seçim çalışmalarında başarılar diledi.


KARACA’DAN KAYIP AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET


AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, Çorum Kayıp Aileler Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

Ziyarette Kayıp Aileler Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Çetin ile görüşen Karaca, derneği çalışmaları hakkında bilgi aldı.

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, derneğin yaptığı çalışmalarla büyük bir sosyal sorumluluk görevini yerine getirdiğini belirterek, “Yatığınız iş büyük ve kutsal bir iş. Bugün bir insanın bulunması, bir ailenin acısının dindirilmesinin vereceği mutluluk kelimelerle ifade edilmez” dedi.

Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Karaca, bugüne kadar olduğu gibi milletvekili olduğu taktirde de derneğin yanında olacağını belirtti.

Kayıp Aileler Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Çetin de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karaca’ya bugüne kadar kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.





İHA

Son Güncelleme: 16.03.2015 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.