Kaya iddialı konuştu: ‘Çorum AK Parti diyor'

AK Parti Çorum Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Çorum'da AK Parti'nin sandıkları patlatacağını iddia etti.

24 Nisan 2023 Pazartesi 17:00
Kaya iddialı konuştu: ‘Çorum AK Parti diyor'

AK Parti Çorum Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi çalışmalarına devam ederken, partisinin sandıkları patlatacağını iddia etti.

Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisini gördüklerini belirterek duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaya, bu ilgi ve alakanın 14 Mayıs’ta sandıktan çıkacak sonucun göstergesi olduğunu savundu. Kaya, gerek esnaf gerekse vatandaş ziyaretlerinde partilerine duyulan güveni tazelediklerini belirterek, gördükleri manzaradan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

KAYA İDDİALI KONUŞTU: ‘ÇORUM AK PARTİ DİYOR'

Kaya açıklamasında şöyle dedi:“ Vatandaşlarımız, seçime haftalar kala yaşananları gördüklerini ve AK Partisiz, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’sız bir hükümetin olmayacağını anladıklarını sık sık bizlere  ifade ediyorlar.

‘TEŞKİLAT HALKIN İÇİNDE OLDUĞU İÇİN BÖYLE OLUYOR' İDDİASI

AK Partimizin  Çorum  teşkilatlarının seçim öncesinde de seçimden sonra da, vatandaşın içinde olması ve onların dertleriyle dertlenmesi, sevinçlerine ortak olması nedeniyle, vatandaşlarımızdan bu seçim sürecinde de yoğun destek görüyoruz. Kendileri zaten AK Parti’den ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana oy kullanacaklarını belirtiyorlar. Bundan önceki, seçimlerde olduğu gibi Çorum yine AK Parti oylarıyla  sandıkları patlatacaktır.”

Son Güncelleme: 24.04.2023 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Catlak patlak 2023-04-24 21:12:08

Hele bi sandik gelsin de o zaman ne patliyor gorursunuz. Egolariniz, kibriniz, liyakatsizliginiz, yolsuzluklariniz patlayacak.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-04-24 22:55:38

Havalimanı yalan oldu, DEMİRYOLU yalan oldu, , Eski Devlet Hastanesi yalan oldu , İlçe yolları yalan oldu , ÜNİVERSİTE kampüsleri yalan oldu , ASKERİ ACEMİ BİRLİĞİ yalan oldu, Polis Moral Eğitim Merkezi yalan oldu. Bunun gibi nice yatırımlar yalan oldu. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. SENELERDİR Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
İskilip den 2023-04-24 19:36:53

Şu minik vekili sakın İskilip e göndermeyin,artık kimse inanmıyor Yusuf bey

Avatar
Seçmen 2023-04-25 06:11:28

Sayenizde İlk defa CHP'Lİ oluyorum siz kimden neyi bekliyorsunuz

Avatar
Tokalaşırken yüzüne bakmalı 2023-04-24 22:13:09

Biriyle tokalaşırken yüzüne de bakmakta yarar var.

Avatar
Çorumlu 2023-04-24 22:13:49

Çorum'da hergün silahlar patlıyor, serseriler her geçen gün artıyor, huzur güven asayiş kalmadı.Bütün bunların sorumlusu (!) bay Kemal seçimi kaybedecek.

Avatar
Kule… 2023-04-25 19:48:33

Yahu tren yok, havalimanı yok.Sende oy istiyorsun.
Bu turşu, bu ne perhiz.