Kayrıcı Çorum'un yarasına parmak bastı

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’da son zamanlarda artan asayiş olaylarına dikkat çekerek, huzur bir Çorum sözü verdi.

03 Mayıs 2023 Çarşamba 13:53
Kayrıcı Çorum'un yarasına parmak bastı

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’da son zamanlarda artan asayiş olaylarına dikkat çekerek, bir anne ve kızının 24 saat cadde ve sokaklarında güvenli ve huzurlu bir şekilde gezeceği bir Çorum sözü verdi.

‘OLAYLAR ENDİŞE VERİCİ BOYUTTA’

MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, son zamanlarda hemen her gün kentin muhtelif bölgelerinde yaşanan asayiş olaylarının endişe verici boyutlara geldiğini ifade etti. Çorumluların zaman zaman yaşanan olaylar nedeniyle cadde ve sokaklarda tedirginlik içerisinde gezdiğini söyleyen Vahit Kayrıcı, bu konuda toplumun tüm kesimlerine görevler düştüğünü vurguladı.

KENT YÖNETİCİLERİNE 'SORUMLULUK' HATIRLATMASI

Özellikle de kentin yönetici ve idareciliği konumundaki kişilere önemli sorumluluklar düştüğünün altını çizen Vahit Kayrıcı, “Bu konu memleketimiz için bugün duyduğumuz en önemli ihtiyaçtır. Bu kentin insanları huzurlu ve güven içerisinde yaşamayı hak ediyor. Milletvekili seçildiğimde bu konunun özellikle üzerinde ciddi bir şekilde duracağım.

‘ANNE VE KIZININ ÇORUM SOKAKLARINDA 24 GEZEBİLECEĞİ BİR ÇORUM'

Çorum’u bir anne ve kızının günün 24 saati huzur içerisinde cadde ve sokaklarında gezebileceği bir kent haline gelecek. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.05.2023 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EFSANE 2023-05-03 14:16:42

SN KAYRICI O NASIL OLACAK AÇIKLARSANIZ. KURTLAR VADİSİ EKİBİ Mİ HİZMET EDECEK YOKSA EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ EKİBİMİ .DEVLETİN POLİSİ ASKERİ BEKÇİSİNİN YAPAMADIĞINI SİZ NASIL YAPACAKSINIZ.

Avatar
Hoca... 2023-05-03 19:40:32

Sayın Kayrıcı, Çorum'u cinler yönetiyor ve asayişi bozuyor galiba.Şu cinleri Çorum'dan kovun da asayiş düzelsin.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-05-03 19:39:58

İç İşleri Bakanı geldiği zaman Çorum'un yetkilileri neden bunları dile getirmediler. Polis Özel Harekat birimini neden kapattılar. Çorum gibi nüfusu fazla şehirlerin POLİS Özel Harekat birimlerini kapatırlar. Ama Çorumdan küçük şehirlerin POLİS Özel Harekat birimlerini kapatmazlar.Çorum'a ŞEHİR HASTANESİ vermeyip nüfusu küçük ŞEHİRLERE vermeleri gibi. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. SENELERDİR Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Sn vekilim her yer Suriyeli dolu,biraz çekiniyorum özellikle parklar 2023-05-03 22:19:14

Sn vekilim her yer Suriyeli dolu,biraz çekiniyorum özellikle parklar

Avatar
Vatandaş 2023-05-03 23:47:58

Elinizde yetki yokmuki yetki isteyip olması gerekeni yapacağınızı vaad eder oldunuz kardeş.Çok mu zor eski yetkililerle huzur ortamı sağlamak ki.Zaten siz yönetmiyormusunuz memleketi.Biz mi yanlış biliriz yoksa kardeşim ...