Kayrıcı'dan Çorum teşhisi: 'Alayı gölgede yatmış'

'Beni bilen bilir' diyen MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum'dan muhalefet veya iktidar seçilenlerin genel başkanlarının gölgesinde yattığını savundu.

26 Nisan 2023 Çarşamba 15:58
Kayrıcı'dan Çorum teşhisi: 'Alayı gölgede yatmış'

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, 'Beni bilen bilir' dedi, Çorum'dan muhalefet veya iktidar seçilenlerin syerelin sorun ve taleplerini aktarmak yerine genel başkanlarının gölgesinde yattığını savundu.

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, nakliyeci esnafıyla bir araya gelerek, çay-simit sohbeti yaptı. Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’in öncülüğünde Kamyon Garajı’nda düzenlenen programda nakliyeci esnafıyla buluşan MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, esnafın hem sorunlarını dinledi hem de seçimlerde destek istedi.

YAKLAŞIK 100 NAKLİYECİ KATILDI

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, 3. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Lek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Belediye Meclis Üyesi Selim Güloğlu’nun yanı sıra yaklaşık 100 civarında nakliyeci esnafının katıldığı programda konuşan Kayrıcı, seçimlerin öneminden bahsetti..

‘BİR OY ERDOĞAN’A, BİR OY MHP’YE'

Seçimlerde bir yanda ülkeyi bölüp parçalamak isteyenlerin destekçileri varken, diğer yanda ise ülkesine sahip çıkan vatanseverlerin bulunduğunu savunan Kayrıcı, “Bizim amacımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçmek, MHP’yi de TBMM’de güçlü bir şekilde temsil edecek milletvekili sayısına ulaşmasını sağlamaktır. Eğer bu sağlanırsa, Türkiye’yi bölgesinde oyun kurucu ülke haline getireceğiz. Dik duran bölgesinde yıldız ülke yapacağız” dedi.

‘BENİ BİLEN BİLİR’

1999-2003 yılları arasında milletvekilliği yaptığını hatırlatan ve ‘Beni bilen bilir’ diyen Vahit Kayrıcı, “Ne söz verdiysek yapmak için çalışırız. Olmayacak bir şey için de söz vermeyiz. Benim telefonum 1999 yılından beri hiç değişmedi. Sizler şoför ve nakliyeci esnafısınız. Telefonum 24 saat açık, emrinizde olacağım. Ne zaman ve nerde bana ihtiyacınız varsa orada olacağım” diye konuştu.

‘TALEPLERİMİZ ANKARA’YA AKTARILAMAMIŞ’

Çorum’un 2003 yılından beri tek başına iktidar olan AK Parti’ye 5 milletvekilinden 4’ü, 4 milletvekilinden de 3’ünü verdiğini hatırlatan Kayrıcı, “Maalesef Çorum’un talepleri seçilenler tarafından Ankara’ya aksettirilememiş. Ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ne MHP Lideri Devlet Bahçeli, ne de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Çorum’un isteklerini, taleplerini bilmez. Onlara ne aksettirilirse ona göre hareket ederler. Ne yazık ki iktidarıyla, muhalefetiyle seçilenler genel başkanlarının gölgesinde yan gelip yatmışlar. Bakın Yozgat’ın bizim gibi 4 milletvekili var, Amasya’nın 3, Çankırı’nın 2. Ama, onların aldığı hizmet bizim 5 katımız. Bunun tek sebebi var, seçilenlerimizin yetersizliğidir” ifadelerini kullandı.

O YOLU ÖRNEK GÖSTERDİ

Daha önceki milletvekilliği döneminde yapılan hizmetlerden bahseden Kayrıcı, Çorum-Ankara Karayolu’ndan örnek vererek, “Çorum’dan Delice’ye kadar yapılan yoldan 22 senedir bir karış yama ve tadilat yok. Ama, Delice’den Ankara arası en az 5 kez yenilenmiştir. Bu işi bilene vermenin ve iyi takip etmenin somut bir örneğidir” dedi.

1999’dan bugüne kadar çok daha tecrübeli, bilgi birikimine ve donanıma sahip olduğunun altını çizen Kayrıcı, “Çorum’un çözülmeyecek sorunu, alamayacağı hizmet ve yatırım yok. Ben, değil elimi, gölgemi, gerekirse başımı taşın altına koymasını bilirim. Sizin temsilciniz, gören gözünüz, işiten kulağınız olmak istiyorum. Çorum’un meclisteki sesi olmaya talibim. Bunun için desteğinizi istiyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 27.04.2023 07:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2023-04-27 10:06:41

Kıymetli vekil adayına başarılar dilerim. İSKİLİPDEN SESLENİYORUM. Bayram dönemi sizde şahit oldunuz KIRIKKALE TRAFİĞİ TIKANMA NOKTASINA GELDİ. Vatandaş çözüm üretir. ANKARA PURSAKLAR, ÇANKIRI, BAYAT, İSKİLİP ÇORUM - SAMSUNA DOĞRU gidiş ve dönüş güzergahı olarak bu istikamet çok fazla kullanılmak zorunda kalmıştır. ANCAK İSKİLİP ÇORUM ARASI kısmi gidiş geliş yapılı kısmi eski gidiş geliş, Ankara İskilip arası da yine kısmi yapılı kısmi girdiş kismi yapımı bekleyen gidiş geliş şeklindedir. insanlar arkadaş iç anadoluda bu şekilde yol varmı diye serzenişlerde bulunmaktadırlar. SÖZÜN ÖZÜ, BU GÜZERGAHIN DUBLE YOL yapılmasının sağlanması. Yine Abdulhaluk Çay döneminde İSKİLİP TOSYA YOLUNUN 5 KM lik bölümü yapıldı sonra VEKİLLER LİDRELERİN GÖLGESİNDE YATMAYA DEVAM ETTİ. Sayın adayımızdan İskilip'e bu yolun hareketlenmesi amacı ile duble yapılması Tosya Yolunun da yapımının sağlanması gerekli. M.Y. Okulu Yapı denetim müessesi neden işlememiş yolsuzlukmu var bunu araştırın vekilim BAŞARILAR

Avatar
Öz İskilip li 2023-04-27 11:44:25

Doğru söze şapka çıkartılır, İskilip osb ye destek için teşekkür.

Avatar
Mafyatikler 2023-04-27 11:00:55

Sen kimin golgesisin. Bilmeyen yok. Kimin sag kolusun. Google'ye yazin bakalim Vahit Kayrici diye. Aceba kimin sag kolu cikiyor.

Avatar
deli bekir 2023-04-27 17:16:50

Vahit Kayrıcı çok doğru konuşmuş. Yattılar tabi ki ...havaalanı nerede? demir yolu nerede ....